Til hovedinnhold

Se de lekre bildene av LGs kommende smartklokke

Produsenten har lagt ut flere detaljer og nye bilder av LG G Watch.

LG

Det er gått litt over en måned siden Google lanserte Android Wear – en versjon av Android beregnet på smartklokker. Mobilprodusentene Motorola og LG var de første til å lansere smartklokker basert på den nye plattformen, men inntil nå har LG vært ganske sparsommelige med informasjon om sin LG G Watch-klokke.

LG G Watch kommer i to farger; svart og «champagne»-farget.Foto: LG

Nå har imidlertid LG laget en offisiell nettside med informasjon om G Watch – og i tillegg til en masse nye bilder av produktet, har LG også lagt ut mye informasjon som ikke har vært kjent til nå. Det skriver Engadget.

Vann- og støvtett

Av bildene og informasjonen på nettsiden går det frem at G Watch vil være vann- og støvtett, i likhet med Samsung Gear 2 og Gear 2 Neo.

LG G Watch vil i motsetning til konkurrenten Samsung Gear 2 ha en skjerm som alltid er på, i stedet for at skjermen må aktiveres før du får bilde på den. Dermed vil LG G Watch kunne fungere mer som et tradisjonelt armbåndsur. Produsenten sier imidlertid ingenting om hva dette vil ha å si for batteritiden. Det er mulig å få til et ganske lavt strømforbruk ved å bruke AMOLED-skjermer, hvor man skrur på kun de bildepunktene man bruker på skjermen – i stedet for at hele skjermen er «i drift» på én gang. Dette utnyttes i den såkalte Glance Screen-funksjonen på Nokias Lumia-modeller, som viser klokkeslett på låseskjermen. Men LG har såvidt vi vet ikke gått ut med informasjon om hva slags skjerm som er brukt.

I motsetning til en annen Android Wear-klokke, Motorola Moto 360, er LG G Watch firkantet. Klokken vil komme i to farger; Stealth Black og Champagne Gold. Av bildene fremgår det at den svarte versjonen får en svart gummireim, mens «champagne»-versjonen får hvit reim.

I bildegalleriet under kan du se noen flere bilder av LG G Watch.

Les mer om Android Wear-plattformen her:
Google har lansert Android for smartklokker »

annonse