Tek.no

Nyhet

Vil skravle seg til verdensrekord

8 Apr 2011 12:12

Verdensrekordforsøket startet klokken 12 i dag. Fire pratepar satte i gang snakketøyet, og i løpet av minst 24 timer skal det avgjøres hvem som er de største skravlebøttene, skriver Tele2 i en pressemelding.

Verdensrekordforsøket skal gjennomføres på Rica Helsfyr hotell i Oslo. Deltakerne får ett nytt samtaletema hver time. De får fem minutter pause i timen, men kan ikke ha lengre sammenhengende stillhet i mobilsamtalen enn ti sekunder. Publikum kan se live video, følge med på de fire samtalene, stille spørsmål til deltakerne og kommentere på verdensrekord.no.

Tele2 står bak verdensrekordforsøket i samarbeid med P4 og Sony Ericsson.

– Vi har klart å finne fire artige skravlepar. Vi gleder oss til å følge med på samtalene og oppfordrer publikum til å hjelpe deltakerne frem ved å stille spørsmål og bidra med kommentarer og innspill, sier Christian Sæterhaug, salgs- og markedsdirektør i Tele2.

I tillegg til Pia Haraldsen, Einar Gelius, Shabana Rehman samt Zahid Ali er det rekruttert to par fra folket. Venninnene Kristin og Lisbeth fra Porsgrunn og brødrene Ola og Espen fra Trøndelag er med i kampen om å holde i gang tidenes lengste mobiltelefonsamtale.

Deltakerne kan boltre seg med ett nytt samtaletema for hver time. Blant temaene de skal snakke om er: Drømmer, sex, barndom, politikk, døden, religion og kjærlighet.

Hver time blir det også en fem minutters nyhetsoppdatering på verdensrekord.no med Michael fra P4 som programleder. Han vil gi høydepunker og tilbakeblikk fra den siste timen.

24 nøytrale vitner skal se til at alt går riktig for seg. Lørdag formiddag kommer representanter fra Guinnes World Records til Helsfyr for forhåpentligvis å kunne kåre en ny verdensrekord.

– Verdensrekordforsøket gjøres i forbindelse men lanseringen av Tele2s nye fastprisportefølje, og vi tror en verdensrekord beviser at Tele2 Fastpris er uslåelig, sier Sæterhaug.

Følg med på verdensrekord.no for å høre temaene de snakker om.

Her er noen tidspunkter:

Drømmer kl. 16
Barndom kl. 21
Religion kl. 23
Sex kl. 01
Døden kl. 03
Politikk kl. 09
Kjærlighet kl. 11

Kilde: Pressemelding

Les også
Tele2 trekker annonsen
annonse

Les også