Til hovedinnhold

- Galaxy S-feil ikke så kritisk

Samsung erkjenner at det er funnet en feil i synkroniseringsprogrammet Kies. Men de tilbakeviser at det skal være fare for at dette fører til sletting av data.

- Vi har fått rapporter om at det kan oppstå en feil når programvaren skal kopiere filer fra Galaxy S med mer enn 16 tegn i filendelsen, sier Stig Ove Langø i Samsung til Mobilen.no.

- Etter at vi fikk melding om problemet har vi brukt mye tid på å fremprovosere feilen. Når vi legger inn lange filendelser, så får vi en feilmelding. Men vi har ikke opplevd at dete fører til at telefonen går tilbake til fabrikkinnstillinger. Alle data i telefonen har vært intakt, sier Langø.

For de aller fleste er problemstillingen uansett teoretisk. Normale filendelser er på tre tegn, som .jpg, .mp3, .avi, .doc osv.

Det var Samsung selv som gikk ut med en advarsel om at en feil i Kies kunne få "et ukjent antall Galaxy S til å gjenopprette seg til fabrikkinnstillinger automatisk, bare ved at telefonen ble koblet til en PC". Samsung jobber nå med en oppdatering av Kies som skal løse problemet med lange filendelser.

Mer om
annonse