Til hovedinnhold

Gode nyheter for Xperia X10

Sony Ericsson har kommet litt bakpå med Android, og selger fremdeles X10-modellene med Android 1.6. Men smører du deg med litt tålmodighet, vil du snart få en oppdatert versjon å leke med.
I første omgang handler det om at Sony Ericsson oppdaterer programvaren til versjon 2.1, og viderefører dagens løsning med Timescape og Mediascape. Dette er programmene som samler informasjon om aktiviteter knyttet til personer, eller til musikk (miniserien har bare Timescape).
Denne oppdateringen kommer i løpet av oktober.
Her kan du lese mer om Xperia X10
Her kan du lese mer om Xperia X10 Mini
Her kan du lese mer om Xperia X10 Mini Pro

To stadier

Men etter det Mobilen.no har grunn til å tro, vil det dukke opp en ny og større oppdatering mot slutten av året. Om vi da vil få se Android versjon 2.2 (Froyo) er litt usikkert, men for Sony Ericsson er det i alle fall snakk om en større overhaling av deres Android-grensesnitt.
Les også: Fullt av godbiter i Android 2.2
Sony Ericsson vil ikke kommentere hvilke nyheter som kommer med oppdateringene, men bekrefter at det er planlagt to større oppdateringer før jul.
Med oppdateringen til Android 2.1 i oktober vil det uansett bli enklere å utveksle filer over Bluetooth, og det vil være mulig å integrere tjenester som Exchange Active Sync på en bedre måte. Tiden for å deppe over at Sony Ericsson X10 kjører "gammelt" operativsystem er med andre ord snart omme. 
Her kan du søke etter beste pris på Xperia-mobilene:
Prissøk Sony Ericsson Xperia X10
Prissøk Sony Ericsson Xperia X10 Mini
Prissøk Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro

Mer om
annonse