Til hovedinnhold

«The Martian» kan bli årets sci-fi-film

Nytt klipp med Matt Damon og Aksel Hennie ute nå.

Twentieth Century Fox Film

Vi er virkelig inne i en spennende tid for alle som er interessert i romfart - både i virkeligheten og på film. For mens NASA oppdager nye Jord-lignende planeter, jobber Hollywood på spreng for å pumpe ut nye science fiction-filmer som tar oss med ut på eventyr i verdensrommet.

Sist ut i rekken er filmen «The Martian», regissert av Ridley Scott. Handlingen er satt i en relativ nær framtid hvor vi har begynt å sende mennesker til Mars for å utforske planeten. Etter et uhell blir astronauten Mark Whatney, spilt av Matt Damon, forlatt på Mars, og må forsøke å overleve alene.

Blant medskuespillerne til Damon finner vi norske Aksel Hennie, i tillegg til en flokk av kjente Hollywood-fjes, slik som Kate Mara (House of Cards), Jessica Chastain (Interstellar), Michael Peña (End of Watch) og Sean Bean (Game of Thrones).

Kule trailere

Filmen har blitt promotert med en rekke utradisjonelle trailere, hvor innholdet i dem trolig ikke er en del av den endelige filmen. Sist ut er et fiktivt klipp om hvordan astronautene forbereder seg mentalt på turen til Mars.

Slik reagerte astronautene på å være isolert i ti dager:

Et tidligere klipp som introduserer astronautene hver for seg i en fiktiv livestream til Jorden gikk viralt for et par måneder siden:

Og her er den vanlige traileren, med klipp fra filmen:

The Martian har premiere i Norge den 2. oktober.

Fjorårets Interstellar overrasket ikke bare kinogjengerne:
Ekte astrofysikere fikk se hvordan et svart hull faktisk ser ut »

(Kilde: Yahoo)

annonse