Tek.no

Nyhet

Er du NAF-medlem, bør du laste ned denne appen

Nå slipper du å ha med NAF-kortet i lommeboka.

Google Play/skjermbilde
21 Juni 2015 06:00

Norges Automobil Forbund, bedre kjent som NAF, har over en halv million kunder i Norge. De tilbyr blant annet veihjelp, EU-kontroll, rådgivning og oljeskift til medlemmene sine.

Nå har NAF lansert en ny app som de kaller «Bilen min» til Android og iPhone. Hvis du er medlem, får du nå NAF-kortet digitalt via appen ved å logge deg inn med din registrerte e-postadresse. Dette skal fungere på samme måte som det fysiske kortet, med unntak av drivstoffrabatt når du fyller bensin hos NAFs samarbeidspartnere.

Registrer kilometerstand og siste oljeskift

Foto: skjermbilde

Den nye appen har imidlertid flere funksjoner som kan være nyttige for deg som bileier. Du kan for eksempel skrive inn registreringsnummeret på bilen din, så får du frem dato for neste EU-kontroll, dekkdimensjoner, maksvekt for tilhenger og andre detaljer som gjelder akkurat din bil.

Ikke minst kan du enkelt skrive inn kilometerstand, noe som særlig kan være kjekt å vite hvis du nærmer deg grensen du har stipulert i bilforsikringen din. Du kan også legge inn alder på vinter- og sommerdekk, siste oljeskift og siste service, samt legge til egne notater om bilen.

Du kan forresten legge inn flere biler i samme app.

Masse tips fra NAF

Foto: skjermbilde

I appen får du også massevis av tips fra NAF som kan hjelpe deg med å holde bilen din i god stand. Les for eksempel miniguider som «Slik sjekker du olje på bilen» eller «Vedlikehold av batterier».

De har også sjekklister for hva du burde huske til alle fire årstider. På forsiden ser du en kronologisk liste med tips du bør sjekke ut innen en anbefalt dato.

Det appen mangler er kanskje bestilling av time hos ditt lokale NAF-senter via appen, men ellers er vi fornøyd. Hvis du først er NAF-medlem, er det helt klart en fordel å laste ned gratisappen deres.

Last ned: Android og iPhone

En annen kjekk bil-app:
Nå kan du la familien spore bilen din »

(Kilde: Apple AppStore)

annonse

Les også