Nyhet

Bose slipper bærbar høyttaler med både Bluetooth og Wi-Fi

Bose lanserer Portable Home Speaker, en bærbar strømmehøyttaler med både blåtannstøtte, wi-fi og stemmeassistenter ombord.

Høyttaleren veier 1,06 kilo og har et batteri som skal gi inntil 12 timers batterilevetid.

Før Sonos

Bose-høyttaleren veier drøye 1 kg. En bærehank er selvfølgelig med.

Dermed slår de akkurat Sonos til markedet. Lekkasjer har tydet på at Sonos jobber med et relativt identisk produkt - blåtann, wi-fi, stemmeassistenter og mulighet for batteridrift. Selskapet har invitert til lansering 26. august, så høyst sannsynlig får vi se Sonos Move, som den heter, der.

Bose-høyttaleren produserer på sin side lyd i 360 grader og Bose lover dypere bass enn andre høyttalere i samme størrelse. Vi skal ikke si noe om lyden siden vi ikke har hørt den, men om Bose har klart å overføre lydkvaliteten fra sin større Home Speaker 500 til den bærbare varianten lover det godt.

Knapper på toppen skal gjøre betjeningen enkel.

Ikke vanntett

Høyttaleren er ellers IPX4-klassifisert, som betyr at den tåler vannsprut fra alle retninger, men ikke en tur i bassenget.

Både Airplay 2 og Spotify Connect er støttet, og du kan altså også velge å strømme over bluetooth om det ikke finnes noen wi-fi-tilkobling tilgjengelig. Da vil du imidlertid ikke ha tilgang til noen andre funksjoner enn ren lydavspilling.

Som vanlig blir imidlertid ikke Bose-høyttaleren en billig fornøyelse. 3.799 kroner skal Bose ha når den er tilgjengelig i Norge 3. oktober.

Les også
Sonos Move er smart og kan tas med ut av huset
annonse