Til hovedinnhold

Intel svarer på Windows 8-kritikken

– Rapporten har ingen substans.

Intel/Microsoft/hardware.no

I går skrev både Hardware.no og en rekke andre teknologinettsteder verden over om en uttalelse Intel-sjefen Paul Otellini skal ha kommet med under et personalmøte. Fra talerstolen skal han ha sagt at Windows 8 ikke er ferdig til lanseringen, og at Microsoft vil være nødt til å oppdatere operativsystemet flere ganger i ettertid for å ferdigstille det.

Ikke overraskende ble saken raskt blåst opp på forsider verden over, og Intel valgte å møte oppstyret med stillhet.

Nå har de valgt å svare kritikken og spørsmålene med en kortfattet pressemelding. De skriver blant annet at nyhetene er basert på en rapport uten substans, og at Intel og Microsoft har jobbet tett for å få lage Windows 8 til det beste mulige produktet.

Dementerer ikke uttalelsen

Ikke et eneste sted i pressemeldingen nekter Intel for at Otellini faktisk sa det Windows 8 var et halvferdig produkt. I stedet fokuserer de på det langvarige partnerskapet de to selskapene har hatt, og hvordan de gleder seg til å se flere og flere enheter spesiallaget for det berøringsfokuserte operativsystemet.

– Microsoft og våre partnere har jobbet tett sammen med testing for å forsikre at vi leverer et kvalitetsprodukt på de nesten 200 Intel-baserte designene som slippes i oktober, står det i pressemeldingen. De gjør også et nummer av at Intel-sjefen Paul Otellini offisielt sier at Windows 8 er det beste som noen gang har skjedd Intel.

Les også: Windows 8 slippes før det er ferdig

(Kilde: The Verge)

annonse