Til hovedinnhold

iWatch kan komme i 2014

Apple skal ha satt ha ansatt flere for å få fortgang på utviklingen av en smartklokke.

Ingen har bekreftet at det virkelig kommer en iPhone-klokke, eller iWatch, som ryktene skal ha det til at den vil hete. Men om de ferskeste ryktene stemmer, skal Apple ha ansatt et større antall medarbeidere får å få fortgang på utviklingen av en smartklokke.

Tidligere rykter har gått ut på at iWatch skulle komme senere i år, men ifølge Slashgear skal Apple ha møtt utfordringer som gjør at utvilklingen tar lenger tid enn planlagt.

Ansetter ingeniører

Det er Financial Times som er kilde til ryktene om at Apple nå tar noen grep som skal sette selskapet i stand til å utvikle iWatch raskere.

Avisen hevder også at man i Apple skal ha vært bekymret for at selskapets egne ingeniører ikke har hatt tilstrekkelig kompetanse på såkalte wearable devices –hapåbar elektronikk.

Prosjektet kan bli skrotet

Financial Times skriver også at det ikke finnes noen garanti for at Apple vil komme med en iWatch, selv om ryktene om utviklingen av en slik skulle stemme. Apple har også tidligere startet opp prosjekter som de senere har valgt å droppe.

Apples innsats for å beskytte varemerket iWatch i flere land, tyder på at selskapet har seriøse planer om å komme med en smartklokke.

Ansetter motespesialist

Apple har også ansatt Paul Deneve, tidligere direktør for motehuset Yves Saint Laurent. Spekulantene mener dette styrker teorien om at en iWatch er på vei.

Kilde

Les også
– Apples iWatch passer på at du ikke blir solbrent
Les også
– iWatch blir enklere enn først antatt
Les også
Du kan måtte vente lenge på Apples smartklokke
Les også
Microsoft med Surface-klokke
Les også
Apple registrerer iWatch som varemerke
Les også
– Neppe Apple iWatch med det første
Les også
– Google lanserer smartklokke i morgen
Les også
– Microsoft utvikler smartklokke
Les også
– Microsoft planlegger Google Glass-konkurrent
Les også
Google-klokken kan komme i sommer
annonse