Tek.no

Nyhet

Spotify blir mer lik mobilappene

Snart vil du få den lekre nye designen også på PC-en.

Teknofil.no
Niklas Plikk
17 Feb 2014 12:38

Spotify jobber for tiden med å fornye designen på PC- og Mac-klienten sin, og slapp nylig ut en lekker testutgave til en lukket gruppe av betatestere. Vi har fått klørne våre i den nye utgaven, og kan ikke si annet enn at vi liker det vi ser.

Ligner med på mobilappene

Det virker som Spotify er stort sett fornøyde med mobilappene sine, som har fått mye oppmerksomhet det siste året. Knapper har blitt renere, bakgrunnsfargen har blitt mørkere og bildene har blitt større. Dette har de nå dratt over til PC- og Mac-klientene.

Bakgrunnsfargene har faktisk blitt så mørke at det nesten ser helt svart ut til tider. Hvor bra dette er for lesbarheten er diskutabelt, men lekkert er det i hvert fall!

Foto: Teknofil.no

Lekre artistsider

En del av knappene har blitt større, og mange overflødige knapper og lenker har blitt ryddet vekk. Artistsidene ser nå ekstra lekre ut, med et stort bilde øverst, et profilbilde og en fristende «Play»-knapp som lar deg spille av de mest populære sangene.

Artistsiden gir deg nå også en direktelenke til artistens egen butikk, hvor du ofte kan kjøpe ting som nips, CD-er og t-skjorter.

Kommer snart

Versjonen vi har fått prøve er foreløpig kun tilgjengelig for utvalgte brukere, men vil trolig rulles ut om kort tid. Spotify pleier vanligvis å rulle ut slike endringer gradvis til brukerne sine, og The Verge melder om at noen heldige brukere allerede har fått tilgang til den nye designen.

Dermed er det bare å smøre seg med tålmodigheten, og krysse fingrene for at du også får det nye utseendet snart.

Les også: Spotify blir gratis på mobil

Sjekk ut alle bildene nedenfor.

(Takk til Andreas, som ga oss tilgang til beta-versjonen av Spotify)

Les også
Merkelig Spotify-glipp skapte trøbbel
Les også
Shazam Auto gjenkjenner musikk hele dagen
Les også
Spotify blir gratis på mobil
Les også
Så mye lagringsplass får du egentlig på mobilen
Les også
Nå får Android-brukere også Spotify Connect
annonse

Les også