Til hovedinnhold

Nå kommer LG G Flex til Norge

Den fleksible telefonen er snart i butikkhyllene.

Skjermdump/Youtube/LG
LG G Flex er den første telefonen med fleksibel skjerm som faktisk kan bøyes.Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

At LG G Flex var på vei til Norge, har vært klart siden et stykke før nyåret. Nå begynner det også å bli klart når vi kan vente oss telefonen.

Itavisen melder at LG G Flex er på vei til Norge i begynnelsen av februar – altså kan den være kun en uke eller to unna.

Les også: Test av LG G2

Dato og pris fortsatt ukjent

LG holder fortsatt kortene tett til brystet om eksakte datoer, og priser, men med tanke på hva slags type telefon dette er, må man påregne at G Flex blir en relativt kostbar sak.

Telefonen er én av to telefoner fra de store produsentene som så langt er lansert med fleksibel skjerm. Den andre heter Samsung Galaxy Round. LGs modell er likevel den eneste som faktisk er litt fleksibel i selve telefonchassiet også. Produsenten har flere ganger demonstrert hvordan det er mulig å bøye den flat.

Selvreparerende lakk

G Flex er også den første telefonen vi så langt har sett, som har selvreparerende lakk på baksiden av telefonen. Denne lakken skal kunne korrigere for småriper som dukker opp når mobilen ligger i lomma sammen med skranglende nøkkelknipper og andre ting.

Vi fikk klå på den spesielle telefonen under CES-messen i Las Vegas. Til tross for at den seks tommer store skjermen har en litt skuffende oppløsning på 1280 x 720 piksler, syntes vi ikke det var spesielt merkbart, eller plagsomt, under tiden vi fikk med produktet.

Ellers har telefonen svært mye til felles med det vanlige flaggskipet LG G2. Det betyr en kraftig Snapdragon 800-brikke, stort batteri, og knappene på baksiden, som ble introdusert med nevnte G2.

Her kan du lese sniktitten på LG G Flex, og se en kjapp videogjennomgang av telefonen

(Kilde: itavisen.no)

annonse