Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Butikk kan ha avslørt Apples første hodetelefoner

«AirPods X Generation» dukket opp i produktliste.

Beats Studio 3 er Apples nåværende beste hodetelefoner. Det er imidlertid ventet at de neste hodetelefonene de slipper vil ha Apple-branding fremfor Beats.
Apple

I et internt produktsystem hos den amerikanske butikken Target har det tilsynelatende dukket opp et nytt Apple-produkt. Navnet skal være «AirPods X Generation» med en utsalgspris på 399,99 dollar.

Det er Youtuberen Jon Prosser som har lagt ut bilde av listeføringen hos Target, som han skal ha fått tilsendt av flere ansatte i butikken.

Stemmer overens med rykter

En produktoppføring i et internt butikksystem er naturligvis ingen garanti for at produktet er ekte, men det stemmer godt overens med flere andre rykter som har versert på nettet.

Også analytikeren Ming-Chi Kuo, som pleier å være ganske så treffsikker i antagelsene sine, har spådd at Apple snart vil slippe et par hodetelefoner. Ikke minst fordi de har hatt så stor suksess med Airpods, og nylig AirPods Pro.

Ifølge tidligere rykter vil Apples hodetelefoner benytte seg av samme H1-chip som AirPods Pro benytter seg av, som sikrer rask og enkel tilkobling til nyere Apple-enheter. Det skal også gjøre dem mulig å spore i fremtiden via Apples «Finn min»-app. Det er også antatt at hodetelefonene vil være støydempende. Delvis på grunn av den høye prisen på 400 dollar, men også fordi Apple har hatt så stor suksess med de støydempende øreproppene AirPods Pro.

Apple AirPods Studio

Feilstavet navn?

Selv om ulanserte produkter har blitt avslørt på denne måten før, er det greit å ta nyheten med en klype salt.

Navnet på produktet er for eksempel skrevet feil. Apple skriver alltid AirPods med stor P, noe det ikke er gjort i listeoppføringen. Nettstedet Apple Insider har imidlertid snakket med flere ansatte hos Target, som sier at produktoppføringer som dette ikke alltid har riktig stavemåte på produktet, men at produktet eksistens og pris trolig er mer troverdig.

De samme ansatte sa også at når et nytt produkt blir lagt inn i systemet er det som oftest klar for salg innen en måned, og i noen tilfeller innen et par uker. Ryktebørsen vil ha det til at Apple planlegger en stor lansering den 31. mars, så det stemmer også godt overens med Targets liste.

Ny Apple TV også?

I tillegg til AirPods X Generation dukket det også opp hint om en ny Apple TV i Targets produktliste, en iPod og nye Apple Watch-armbånd. Forrige versjon av Apple TV kom høsten 2017, så det er kanskje på tide med en ny oppdatering. Apple slapp imidlertid en iPod senest i fjor, så mange er overrasket over å se det navnet i produktlisten.

Apple TV-oppgraderingen er ventet å bli en ganske nøktern oppdatering i form av litt kraftigere maskinvare, for å gjøre den bedre egnet for spilling via Apple Arcade.

annonse