Nyhet

En legende kommer tilbake

Logitech hørte på brukerne.

Logitech relanserer nå sin legendariske spillmus MX518, som blant mange er ansett som den beste spillmusen fra selskapet noensinne – en mus vi anbefalte leserne våre tilbake i 2005.

Nå relanseres den altså, og er allerede tilgjengelig hos ulike nettbutikker til en veiledende pris på 599 koner. Med andre ord er den ikke spesielt avskrekkende i pris, noe den forrige modellen heller ikke var.

Bedre innmat

Utformingen skal være den samme som før, selv om materialene er endret.

Selv om MX518 var meget god for sin tid, har utviklingen likevel tatt flere steg siden dens storhetstid. Derfor kommer den nye modellen, som heter Logitech G MX518, med oppdatert innmat.

Blant annet får den selskapets HERO 16K-sensor, som er laget for den aktive spilleren. Denne sensoren har en opptakshastighet på opptil 17 000 bilder i sekundet.

Oppløsningen til sensoren ligger også mellom 100 og 16 000 DPI.

Utenpå er også musen modernisert, hvor det blant annet skal være brukt mer moderne materialer, heter det i pressemeldingen fra selskapet.

Innebygget minne

Den nye versjonen får en langt bedre sensor enn tidligere.

Noe som også er verdt å merke seg er at denne nye utgaven kommer med internt minne på plass.

Det betyr kort at du kan legge inn egendefinerte kommandoer til de åtte knappene du har å velge blant.

Dermed kan du sette opp musen og lagre innstillingene dine via minnet som er bygget inn, og på den måten slippe å sette opp musen dersom du tar den med deg videre til en annen maskin.

Vil du heller ha en trådløs spillmus?
Sjekk vår samletest her »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Logitech gjør en av sine mest populære modeller trådløs
annonse