Nyhet

Meizus nye mobil har en ekstra skjerm på baksiden – skal snart avdukes

Den kinesiske mobilprodusenten skal vise frem Meizu Pro 7 om få dager.

Sist vi hørte fra den kinesiske mobilprodusenten Meizu var i desember i fjor, da de lanserte sin oppgraderte utgave av flaggskipet Pro 6. Nå har selskapet avslørt at oppfølgeren til Pro er rett rundt hjørnet, og den får en ganske spesiell egenskap.

På Meizus hjemmesider opplyses det at Pro 7 skal avdukes offisielt den 26. juli på et eget lanseringsarrangement, altså om bare få dager.

Ekstra LCD-fargeskjerm på baksiden

Selskapet selv har ennå ikke avslørt mange detaljer om den nye mobilen, men som blant andre GSMArena meldte forrige måned har det allerede dukket opp lekkasjer av telefonen i form av et bilde på den kinesiske mikrobloggtjenesten Weibo.

Meizu Pro 7.

Bildet avslører at Pro 7 får en ekstra skjerm på baksiden, en heller sjelden attributt blant dagens mobiler. Vi har riktignok sett toskjermede mobiler før, blant annet i form av YotaPhone-modellene, men disse benytter kun en e-papirskjerm i sort/hvitt.

Meizu Pro 7 ser derimot ut til å skilte med en sekundærskjerm i farger. En annen, fersk lekkasje som blant andre Playfuldroid rapporterte om indikerer nemlig at sekundærskjermen på Pro 7 er en fullverdig LCD-fargeskjerm som blant annet kan brukes til å kjøre spill på.

6 GB minne

Øvrige, tekniske spesifikasjoner foreligger ennå ikke, men mobilen er ventet å skilte med en 5,2-tommers AMOLED-skjerm med full HD-oppløsning og en Helio X30-brikke fra MediaTek. Denne brikken har i likhet med X25-brikken man finner på Pro 6 hele 10 kjerner. Pro 7 er også ventet å by på saftige 6 GB minne.

Mobilen skal altså avdukes den 26. juli. Meizu-telefonene er ennå ikke offisielt lansert i Norge, selv om de er tilgjengelige både i Danmark og Sverige, så norsk pris og lansering er følgelig ennå uvisst.

Nå har Samsung bekreftet Galaxy Note 8-lanseringen »

Les også
Meizu har laget en keramisk telefon helt uten åpninger
Les også
Huawei Honor 8 Pro: Huaweis billigserie har blitt så bra at den konkurrerer med toppmodellene
annonse