Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Sennheiser frister med batteritid på hele 60 timer

Gir en liten sniktitt på den kommende Momentum 4 Wireless.

Dette er det eneste bildet vi har av Sennheiser Momentum 4 Wireless enn så lenge.
Sennheiser

Det har vært et par-tre lange år siden Sennheiser slapp sine Momentum 3 Wireless, men nå er snart fjerde utgave av disse støydempende hodetelefonene i butikkene. Ikke helt uventet har de fått navnet Momentum 4 Wireless.

Sennheiser har kun sluppet ett bilde av nykommeren, og det viser ikke engang hele produktet. Men det vi ser vitner om at vi denne gangen får en helt ny design.

Men det er heldigvis ikke bare utsiden som er ny. Sennheiser drar også sløret av noen tekniske detaljer, og øverst på lista står en påstand om en beregnet batteritid på 60 timer.

Om dette er med støydempingsfunksjonaliteten påskrudd er vel tvilsomt, men det er uansett godt over det vi finner hos de fleste av konkurrentene.

Ser vi på Sony WH-1000XM5 – som i skrivende stund troner øverst på vår toppliste over beste hodetelefoner med støydemping – skilter disse med en batteritid på omtrent 30 timer med støydemping og 40 timer uten. Bose QC45 lister kun 24 timer. Og Apple AirPods Max er oppgitt til å kun holde i 20 timer.

Sennheiser Momentum 4 Wireless

Nå er det riktignok sjelden vi er så lenge borte fra en lader at vi faktisk har savnet en batteritid på 60 timer, men det er aldri noe galt i god utholdenhet heller.

Slippes i august

Sennheisers korte pressemelding er ellers full av skryteord og lovnader om særdeles god lyd, mikrofoner som gir bra samtalekvalitet og bruk av materialer som gir god komfort uten at det går på akkord med lydkvaliteten.

Hva moroa kommer til å koste deg, nevner de på den annen side ikke med ett eneste ord. Men vi får vite at Momentum 4 Wireless skal bli tilgjengelig verden over en eller annen gang i august måned, så det blir egentlig ikke så lenge å vente før vi vet mer om denne modellen.

annonse