Til hovedinnhold

Razer Turret for Xbox One er spesielt tilpasset sofaspilling

Razer

I høst åpnet Microsoft for at deres spillkonsoll Xbox One snart skulle kunne brukes med en vanlig USB-mus og -tastatur, og allerede på det tidspunktet varslet spillutstyrsprodusenten Razer om at de hadde noe spesielt på gang.

Nå er Razers maskinvare klar, og under navnet Razer Turret for Xbox One har selskapet snekret sammen en pakke som inkluderer tastatur og mus. Med en medfølgende dongel kan du koble disse trådløst til din Xbox One – og forhåpentligvis vil de gjøre det enklere å treffe det du skal i Fortnite og andre kompatible spill.

Har du ikke Xbox sier du? Vel, musa og tastaturet kan selvsagt brukes med en hvilken som helst vanlig PC også.

Tastatur med «museplate»

Én ting som gjør Razer Turret-pakka litt spesiell, er at den er lagd for å kunne brukes på fanget når du sitter i sofaen – noe som kan være skikkelig problematisk med mus- og tastaturkombinasjoner flest.

Razer

Gjemt under tastaturet sitter nemlig et brett som kan trekkes ut, og da vil det fungere som et anstendig underlag for spillmusa.

Ellers har også det kompakte tastaturet solid støtte for håndledd og en egen Xbox-tast som henter fram spillkonsollens hovedmeny.

Et annet stort fokusområde er er typisk nok lys og farger. Her er det 16,8 millioner av dem og effekter som med Razer Chroma og Xbox Dynamic Lighting skal fungere sammen med diverse spill.

Denne trådløse Razer Turret-pakka skal for øvrig holde koken i opptil 40 timer på én lading, men heftig bruk av lyseffekter kan naturligvis korte ned denne tiden ganske betraktelig.

Heftig prislapp

Når spillmusa er basert på Razers egen Mamba Wireless og det mekaniske tastaturet kan skryte av slikt som å tåle 80 millioner tastetrykk, kommer det ikke som noen stor overraskelse at prisen på Razer Turret for Xbox One er lagt ganske høyt.

Hva vi ender opp med akkurat her på berget vet vi ikke ennå, men på den andre siden av Atlanterhavet er veiledende utsalgspris satt til 250 dollar.

Etter planen skal Razer Turret for Xbox One være i butikkhyllene en eller annen gang i løpet av første kvartal 2019.

Mekaniske taster?
GUIDE: Slik fungerer mekaniske tastaturer >>>

(Kilde: Pressemelding via TechPowerUp)

annonse