Til hovedinnhold

Klarer du ikke å treffe Pokémon-figuren? Denne hjelper deg

Nå finnes det et 3D-skrevet hjelpemiddel til det ekstremt populære mobilspillet.

Med tanke på hvor eventyrlig populært det nye mobilspillet Pokémon Go har blitt var det nok bare et spørsmål om tid før det dukket opp maskinvare spesifikt designet for spillet. Som Gizmodo melder har dette nå ankommet.

En person har nemlig designet en innretning du kan feste på mobilen og som hjelper deg med å sikte når du skal sende avgårde den virtuelle ballen som brukes til å fange Pokémon-figurene.

Sikrer presise kast med ballen

Innretningen er 3D-skrevet, og du kan skrive den ut selv ved å laste ned designet fra nettstedet My Mini Factory. Det produktet gjør er å lage et «spor» for fingeren for å sikre at fingeren beveger seg helt rett.

Mange spillere skal nemlig oppleve at ballen ofte fyker til siden når den kastes, noe den 3D-skrevne dingsen altså skal rette på. Hvorvidt produktet kan regnes som å «jukse» får bli opptil enhver å bedømme.

Produktet festes altså til mobilen, og utvikleren kan opplyse om den foreløpig kun passer til «iPhone 6-formede» telefoner. Dersom interesseren er stor nok kommer han imidlertid til å designe produktet for andre mobilmodeller også.

Om du har lyst til å effektivisere Pokémon-jakten er det bare å hente ned 3D-skriverinstruksene fra My Mini Factory.

Pokémon Go sin popularitet merkes også i andre bransjer: Norske elbutikker merker kraftig oppgang i salget av ekstrabatterier til mobiler »

Les også
Klare til å teste Mario Kart på mobilen
Les også
- Pokémon er et teleskopord
Les også
Slik ser Pokémon Go ut på Microsofts HoloLens-briller
Les også
Drøssevis av spillere har oppdaget måter å gjøre spillet litt lettere på.
annonse