Til hovedinnhold

Denne lader mobilen din mens den svever i løse luften

Nytt Kickstarter-prosjekt på gang.

Kickstarter

Det går som regel ikke så lang tid mellom hver gang det dukket opp nevneverdige, nye konsepter på folkefinansieringsnettstedet Kickstarter. Nå har et nytt og ganske uvanlig mobilladingsprodukt sett dagens lys på nettstedet.

OvRcharge er navnet på en mobillader som lader mobilen din trådløst samtidig som telefonen svever i løse luften.

Magnetisk

Laderen benytter seg av såkalt «magnetisk levitasjon», som er en metode for å få gjenstander til å sveve på en stabil måte ved hjelp av magnetiske felt. OvRcharge kombinerer dette konseptet med trådløs induksjonslading, og resultatet er altså en ganske spesiell lader.

Kickstarter

Det er imidlertid en hake ved løsningen, nemlig at du trenger et eget deksel som inneholder en magnet og mottakeren som tar imot strømmen. Utvikleren sier de skal tilby deksler som passer til de «mest populære» mobilene, men uten å spesifisere.

I tillegg til svevingen får laderen også mobilen til å rotere sakte rundt mens den lades. Selve ladingen stanser når batteriet er fullt, men mobilen vil fortsette å rotere til du fjerner den.

Laget av tre

Produktet har for øvrig også et ganske unikt design i kraft av å ha en håndlaget innpakning av tre, som kommer i tre ulike farger. De ytre dimensjonene til selve boksen er på 14 cm x 14 cm x 3,3 cm, og diameteren til magneten som henger på mobildekselet er 4 cm.

Prosjektet har samlet inn cirka halvparten av et mål på 30 000 dollar med 19 dager igjen. For å sikre deg et eksemplar må du love bort minst 209 kanadiske dollar, cirka 1300 kroner, og utsendelsene skal starte i desember. Les mer hos Kickstarter, og se også video under.

Kickstarter har også avfødt en modulær smartklokke: Den kan nå forhåndsbestilles »

annonse