Til hovedinnhold

Sprit opp meldingene dine

Hvis du er eier av en Windows Phone 7-telefon kan denne
applikasjonen være verdt en titt.

Navnet på denne applikasjonen er TxtTrans4mR og som det tilsier tar den meldingene dine i en ny retning. Programmet lar deg transformere teksten din på diverse morsomme og interessante måter.

Ved å velge en av de ulike dialektene eller tekstformene kan du for eksempel gjøre om tekstmeldingen din til sørstatsamerikansk, latin eller få teksten til å stå opp ned. Det er totalt åtte ulike dialekter å velge mellom samt fire andre tekstmuligheter som får meldingene dine til å se heller snodige ut.

Snart i Norge

Programmet er veldig enkelt satt opp og det eneste du trenger å gjøre etter du har skrevet inn meldingen din er å trykke på transformer-tasten. Så kan velge å sende meldingen som SMS, e-post eller kopier ut teksten din og del den på et sosialt medie som Facebook og Twitter.

I tillegg følger det også med en del egne tekstkilder som blant annet Murphys lov og vanlige ordtak. Nå skal det sies at det fortsatt er et par måneder til vi her i Norge får tilgang til applikasjonsbutikken til Windows Phone 7, som har navnet Marketplace, men det er verdt å merke seg denne morsomme meldingsapplikasjonen til den tid kommer.

Les også: Slik er nye Windows Phone med Mango

Kilde: (wmpoweruser)

annonse