Til hovedinnhold

– La oss snakke iPhone

Apple inviterer til pressekonferanse 4. oktober.

Apple sendte nettopp ut en invitasjon til amerikanske journalister for en pressekonferanse den 4. oktober. På invitasjonen står det klart merket «Let's talk iPhone».

Endelig offisielt

Dette er ikke første gang vi hører at iPhone vil lanseres 4. oktober. Allerede forrige uke lekket informasjonen, men først nå blir det bekreftet av Apple.

Pressekonferansen vil finne sted på Apples eget campus i Cupertino, California, og vil som antatt ledes av Apples nye toppsjef Tim Cook. Pressekonferansen starter klokka 10 lokal tid, og du kan dermed sette alarmen til klokka 19:00 norsk tid.

Bare én ny iPhone?

Invitasjonen er prydet av fire iPhone-ikoner: Et kalenderikon med tallet 4 på, et klokkeikon som er stilt til klokka ti, et kartikon som ser ut til å vise Apples hovedkvarter i Cupertino, samt det vanlige telefonikonet med varslingsnummeret «1» på.

Ettersom det ser ut som alle ikonene sier noe om pressekonferansen kan man kanskje spørre seg om tallet på telefonikonet indikerer at det bare vil bli lansert én mobiltelefon fra Apple. Mange har tidligere trodd at Apple vil lansere både iPhone 5 samt en billig-versjon kalt iPhone 4S.

Det er i hvert fall ganske klart at datoen endelig er satt, i hvert fall én mobil vil lanseres, og de fleste iPhone-fans venter i spenning.

Vi kommer selvfølgelig tilbake med mer informasjon når dagen nærmer seg, og vil ha live-oppdateringer da pressekonferansen holdes.

Les også: Dette sier ryktebørsen om iPhone 5

(Kilde: Apple Insider)

Les også
Dette lanserer Apple i dag
Mer om
annonse