Tek.no

Nyhet

Nokia vurderer nettbrett

28 Apr 2011 12:34

Det dukker stadig opp flere nettbrett, og i dette markedet er både mobilprodusenter og laptop-produsenter godt representert. Nokia har imidlertid forholdt seg rolig så langt, og på finsk TV forklarer Nokia-sjef Stephen Elop årsaken.

- Vi kunne utnyttet Microsoft-teknologi og programvare, og snekret sammen et Windows-orientert nettbrett, eller vi kunne gjøre noe med noen av de andre programvare-kontaktene vi har. Teamet vårt jobber nå med å finne ut hva som er den riktige nettbrett-strategien for Nokia, sa Elop ifølge Engadget.

Nokia-sjefen virker også krystallklar på at det er viktig å lansere et nettbrett som skiller seg ut fra mengden.

- Det er nå over 200 forskjellige nettbrett på markedet, og bare ett av dem gjør det skikkelig bra. Min utfordring til teamet er at jeg ikke vil at vi skal komme med det to-hundre-og-første nettbrettet på markedet som ikke skiller seg ut fra resten, sier Elop.

- Vi må ha et unikt Nokia-perspektiv, og derfor jobber våre team veldig hardt med å komme opp med noe annerledes i forhold til alt annet som skjer i markedet, sier han videre.

Se hele intervjuet med Stephen Elop, der han blant annet snakker om masseoppsigelsene, nettbrett, apps, Microsoft-samarbeidet og utfordringen fra kinesiske mobilprodusenter, på finske YLE.fi.

Les også: Se Nokias nye menyer

(Kilder: Engadget, YLE.fi)

Les også
Nokias Windows-mobil er avslørt
Les også
Symbian blir oppdatert
Les også
Bilder av Nokia 700 lekket
Les også
Nokia E7
Les også
N950 kan bli Nokias første MeeGo-mobil
Les også
Sinte utviklere kan stå i veien for Nokia
annonse

Les også