Til hovedinnhold

Sjekk dette iPad-abonnementet

iPad er ennå ikke offisielt lansert i Norge, men det ryktes på Twitter at lanseringen finner sted tirsdag neste uke.

Mobiloperatørene er i alle fall klare. NetCom og Telenor har allerede varslet at de har iPad-abonnementer klare.

I dag lanserer bedriftsoperatøren Network Norway (NwN) en unik løsning for iPad-brukerne der du betaler etter forbruk.

Fra 79 kroner per måned
Konseptet iPad Flex går ut på at du betaler 79 kroner for inntil 100 MB, 179 kroner hvis du bruker mellom 100 og 500 MB, eller 279 kroner for bruk inntil 5 GB. Hvilket beløp du må betale hver måned avhenger altså av bruken. Prisene er oppgitt uten merverdiavgift.

Fordelen med et slikt konsept er naturligvis at dersom du har et varierende forbruk slipper du å betale for mer enn det du bruker hver måned. Denne fleksibiliteten betaler du noen kroner ekstra for, hvis vi sammenligner nivåene hver for seg med andre tilbud.

Har du et mer stabilt forbruk vil du nemlig finne rimeligere abonnement for mobilt bredbånd.

Les mer: Slik surfer du billigst

- Vi har fått klare signaler om at kundene foretrekker å betale etter forbruk. Ved en slik løsning koster abonnementet kun 79 kroner eks. mva. dersom det er liten eller ingen aktivitet i løpet av en måned. Fakturabeløpet reguleres automatisk basert på faktisk forbruk, så det er med andre ord ikke nødvendig å bytte prisplan for å nyte godt av den fleksible ordningen, sier direktør for samfunnskontakt Tom Guldberg i Network Norway.

Selskapet oppfordrer kundene til å kjøpe iPad i Apple Store for å sikre at produktet fungerer riktig i Norge.

- Ingen kan iPad bedre enn Apple. Derfor oppfordrer vi kundene til å kjøpe iPad eller iPhone 4 i Apple Store. Dersom kunden ønsker et subsidiert abonnement fra Network Norway ordner vi dette ved fremvisning av kvittering for kjøpet. Kunden vil da kunne få et abonnement med 12 eller 24 måneders bindingstid avhengig av hvilken subsidiering kunden velger, sier Guldberg.

Se også: Slik kjøper du iPad billigst

Mer om
annonse