Tek.no

Nyhet

Revolusjonerer sin SMS-banktjeneste

17 Des 2009 15:28

Midt i julestria lanserer Skandiabanken sin nye SMS-bank som gjør det enda raskere og enklere å overføre penger og sjekke saldo for deg som kunde. Med nytt brukergrensesnitt der du kan forhåndsdefinere standardoverføringer, kontoalias og mottakere for vennebetaling i nettbanken, blir tjenesten mer brukervennlig. Skandiabanken har tidligere tilbudt kundene en standard SMS-bank levert av EDB Business Partner. Den nye SMS-banken er utviklet på egen plattform, og leveres i samarbeid med PSWinCom AS. Skandiabanken benytter også PSWinCom for utsendelse av engangspassord via SMS til sine kunder for sikker innlogging i nettbanken.

- Det å utføre enkle banktjenester og betale til venner via SMS, kan nå gjøres via noen få tastetrykk. I et enkelt grensesnitt kan man forhåndsdefinere kontoalias og mottagere i nettbanken, noe som gjør at tjenesten er svært lett å ta i bruk, sier informasjonssjef Johnny Anderson i Skandiabanken.

0 BANK
Tjenesten har også fått nytt telefonnummer som skal være enkelt å huske: 02265, som på et alfanumerisk tastatur blir: 0, etterfulgt av B A N K. Det koster én krone per mottatte melding å bruke Skandiabankens SMS-bank. Tjenesten er for øvrig koblet opp mot det mobilnummeret du har registrert i nettbanken, og kan enkelt deaktiveres dersom en skulle miste mobilen.

- I en hektisk førjulstid er det ofte behov for å sjekke saldo eller overføre penger mellom ulike kontoer for å balansere økonomien. SMS-bank er her den enkleste og mest tilgjengelige kontotjenesten for å ha kontroll over egen økonomi, avslutter Anderson.

Les mer om den nye SMS-banken på Skandiabankens nettsider.

Les også
På fylla i helgen?
Les også
Tar banken i egne hender
Les også
Svekket demokrati uten teknologi
Les også
Betal med Nokia-penger
Les også
Bruk mobilen din i nettbanken
Les også
Mobilen blir nettbank-kalkulator
annonse

Les også