Nyhet

Drapsrobotene slippes løs i Westworld

Se de første klippene fra den nye sci-fi-westernserien til HBO.

I fjor kom den første meldingen om at HBO skulle lage en pilot til en ny TV-serie som skulle være basert på sci-fi-westernfilmen Westworld fra 1973. I filmen foregår handlingen i en fornøyelsespark for voksne som er drevet av roboter. Det hele tar en dyster vri når robotene begynner å tenke selv, og går til angrep på menneskene.

Nå ser det ut til at produsentene i HBO likte piloten, og at Westworld blir en av deres nye TV-serier i 2016, skriver The Verge. Første sesong vil tilsynelatende bestå av åtte episoder.

Yul Brynner spilte drapsrobot i den originale Westworld.

Handlingen i TV-serien ser ut til til å ha klare likhetstrekk med den klassiske filmen. Helt sikre kan vi riktignok ikke være, for den første teaseren gjør ikke stort annet enn å sette stemningen. Dette kan bli guffent og blodig ...

På rollelisten finner vi blant andre veteranen Anthony Hopkins (Nattsvermeren), Ed Harris (Apollo 13, The Rock), Evan Rachel Wood (The Wrestler, Across the Universe) og ikke minst norske Ingrid Bolsø Berdal (Fritt Vilt). Det er i alle fall fire navn som det oser kvalitet av i vår bok.

Her ser du teaseren:

Klar tale fra en tysk professor og filosof:
– Drapsroboter er en fantastisk idé! »

(Kilder: YouTube via The Verge, IMDb.com)

Les også
HBO lager TV-serie av sci-fi-klassiker
annonse