Tek.no

Nyhet

Snoop Dogg vil bli ny toppsjef i Twitter

Selskapets CEO takket for seg i går.

Shutterstock/Twitter
12 Juni 2015 11:30
annonse

Twitter sliter med å tjene penger. Noen vil kanskje hevde at tjenesten også går igjennom en slags identitetskrise, hvor ledelsen ikke helt klarer å bestemme seg for hvordan type tjeneste det skal være.

Torsdag annonserte den sittende Twitter-sjefen Dick Costolo at han går av som CEO i selskapet fra og med 1. juli. Det skriver Wall Street Journal. I mellomtiden overtar hans med-gründer Jack Dorsey, til styret finner en ny permanent toppsjef.

En som var tidlig ute med å lansere sitt kandidatur, var rapperen Snoop Dogg. Det gjorde han selvsagt på Twitter, til sine 12,4 millioner følgere, og attpåtil med en egen hashtag: #SnoopForCEO.

«Get that Moolah!»

En av følgerne hans spekulerte i om ikke Snoop Dogg hadde sippet for mye gin og juice da han skrev tweeten, men det kan fort være han mener det. Rapperen er nemlig kjent for å være nokså teknofil av seg, og har flere ganger besøkt teknologimesser i USA.

annonse

I en senere tweet fulgte Snoop Dogg opp med at hans førsteprioritet for Twitter, skulle han bli valgt som ny CEO, ville være å «Get that Moolah!». For deg som ikke kjenner sjargongen, så betyr altså det at han skal skaffe Twitter inntektene de sårt trenger.

Følgerne hans på Twitter reagerte slik på «jobbsøknaden» hans:

Twitter / Account Suspendedhttps://twitter.com/Vizatic/status/609247887558455296

Bare han ikke gjør som Jay Z hvis han får sjansen til å relansere Twitter:
Derfor ble TIDAL-lanseringen slaktet i USA »

(Kilder: Twitter, Wall Street Journal)

annonse

Les også