Tek.no

Nyhet Black Friday-salget er i gang

Nå er det supersalg i en haug med nettbutikker

Har du akkurat fått lønning og er på utkikk etter noe spennende, sjekk denne listen!

27 Nov 2014 15:43

Fredagen er offisielt i gang og vi er i full gang med årets «Black Friday». Dette er et konsept fra USA, men de siste årene har denne dagen fått mer og mer innpass hos den norske handelsstanden.

«Black Friday» er den første fredagen etter Thanksgiving, og butikkene kjemper om å komme med de feteste tilbudene. Tradisjonelt sett snakker vi om supertilbud på en hel serie med produktområder, enten det er PC-er, mobiltelefoner eller kjøleskap.

Denne fredagen regnes også som starten på julehandelen, og oppfattes nærmest som et barometer på folks kjøpsvilje – og dermed hvordan julehandelen vil bli.

Selv om det altså er fredag morgen, og de fleste burde ha tilbudene sine ute allerede, så er det erfaringsmessig en del butikker som blir tatt på sengen. De kommer gjerne med tilbudene sine senere i dag.

I tillegg er det mange som vil ha ekstra tilbud i løpet av helgen og på mandag.

Denne oversikten vil bli oppdatert fortløpende i løpet av selve fredagen.

Lenkene under går rett til de aktuelle butikkenes kampanjesider. Vær klar over at noen kjører med kunstig høye førpriser. Lurer du på om tilbudene er gode eller dårlige, kan du sammenligne dem med hva andre butikker priser dem til og ikke minst selve prishistorikken på den aktuelle varen. Dette gjør du lettest direkte på:

Sjekk tilbudene på Black Friday-tjenesten på Prisguide.no

Disse kjører tilbud

Teknologi:

Andre:

Internasjonale spill- og programbutikker

Er du interessert i spille eller programvare, kan det være noen godbiter å plukke opp:

Tilbud i utlandet

Omtrent samtlige amerikanske nettbutikker holder Black Friday hvert år, og internasjonale forhandlere har også hengt seg på. Blant de største navnene finner vi:

Tips oss!

Listen over blir ikke komplett uten din hjelp. Vet du om en nettbutikk som har gode Svartfredagstilbud, men ikke står på listen? Del gjerne tipset med oss i artikkelkommentarene under, eller send en e-post til undertegnede, så skal vi oppdatere listen ved første mulighet.

Hvorfor akkurat denne fredagen?

Black Friday kommer dagen etter amerikanske Thanksgiving, den årlige høsttakkefesten som opprinnelig stammer fra da indianeren Squanto hjalp pilgrimene med maisavlingen i 1621.

I moderne tid går Thanksgiving Holiday over fire dager, der familie og venner samles til et hyggelig lag med kalkunmiddag som den vanligste hovedretten. Det hele avrundes med handledagen Black Friday, eller «Svartefredag» på norsk.

Vet du ikke hva du skal kjøpe? Her er redaksjonens ønskeliste »

Vårt søsternettsted Teknofil.no har laget en guide til hva du bør tenke på i forbindelse med Black Friday »

Gå til Prisguides store oversikt over Black Friday-tilbud »

Les også
Ett av fire Black Friday-tilbud er dyrere enn før
Les også
Dette er våre favorittilbud
Les også
Denne strømmetjenesten har flest filmer og serier
annonse

Les også