Til hovedinnhold
NyhetÅrets produkt 2014

Dette er årets mobilprodukter

Her er vinnerne i mobilkategorien.

Shutterstock/ Elnur/Sony

I2014 har vært et spennende år for alle mobilinteresserte. En rekke spennende mobiltelefoner og nettbrett så dagens lys på CES-messen i januar og på Mobile World Congress i februar. I begynnelsen av april fikk vi inn de første av de mest interessante mobiltelefonene til test, blant annet HTC One M8 og Samsung Galaxy S5. Senere utover året fikk vi inn en rekke andre spennende modeller, som Samsung Galaxy Note 4, LG G3 og Sony Xperia Z3.

Få også med deg kåringen av Årets produkt i kategorien lyd og bilde, årets dataprodukter og Årets kameraer »

Mens vi i disse dager kårer Årets produkter i en rekke ulike kategorier innenfor data, lyd, bilde og foto, ble vinnerne av prisene for årets produkter i mobil- og nettbrettkategorien kåret allerede i november, under utdelingen av Tek.no-Awards. På en prisutdeling på Scandic Fornebu i forbindelse med Tek.no-konferansen delte vi ut priser i tilsammen ni ulike klasser – hvor fagjuryer har plukket ut vinnerne. Representanter for Tek.no-redaksjonen var med i juryene for årets mobiltelefon og årets nettbrett.

Dette er vinnerne:

Årets mobiltelefon

Foto: Espen Irwing Swang, Tek.no

Sony Xperia Z3

Flere mobilmerker kjempet om prisen for årets mobiltelefon, men til sist var det Samsung Galaxy Note 4 eller Sony Xperia Z3 det sto mellom. Førstnevnte ligger for øyeblikket på toppen av vår mobiltoppliste, men mens Note 4 på grunn av størrelsen er en telefon for spesielt interesserte er Sony Xperia Z3 den telefonen i «normalstørrelse» som vi mener er den som fortjener prisen for Årets mobiltelefon.

Xperia Z3 er syltynn, den er svært rask, og den har ikke minst en knallgod skjerm. Legger du til at den er vanntett, så har du årets beste mobil, Sony Xperia Z3.

Les testen av Sony Xperia Z3 »
Finn beste pris på Sony Xperia Z3 i Prisguide »

Årets nettbrett

Samsung Galaxy Tab S 10.5

Det var mange nominerte til prisen for årets nettbrett. Både iPad Mini Retina, Sony Xperia Tablet Z2, Sony Xperia Tablet Z3 Compact og Samsung Galaxy Note 10.1 2014 var blant produktene som ble vurdert. Men til slutt sto vi igjen med én soleklar vinner – Samsung Galaxy Tab S 10.5.

Galaxy Tab S 10.5 er et nettbrett med få reelle konkurrenter. For det første har det en skjerm som feier alle konkurrentene til side. Det har også Samsungs unike støtte for sikkerhet, som skjuler seg bak navnet Knox. I tillegg har Samsung lagt til god programvare for såvel underholdning som profesjonell bruk.

Les testen av Samsung Galaxy Tab S 10.5 »
Finn beste pris på Samsung Galaxy Tab S 10.5 »

Les mer om Tek.no-Awards-prisutdelingen: Årets mobilpriser er delt ut »

Få også med deg kåringen av Årets produkt i kategorien lyd og bilde, årets dataprodukter og Årets kameraer »

annonse