Til hovedinnhold

Ukens spillanmeldelser

Etter noen dager med fint vær venter nå uker med skyer og regn lover meteorologene. Her er noen tips til hva du kan bruke tiden på.
UFC 2009: Undisputed
Genre: Slosspill.
Plattform: Xbox 360 (testet) og PS3 (testet).
Karakter 7/10.
Ultimate Fighter Championship følger et enkelt oppsett. Sett to aggressive og testosteronfylte herremenn sammen i et bur og pakk det hele inn i et sett med svært tynnslitte regler. Resultatet er ikke veldig fredelig og det er nok delte meninger om hvor morsomt det er. Men i spillform har det helt klart sin skjarm.


UFC 2009: Undisputed er et fantastisk og nyskapende slåssespill, hvor nydelig grafikk, avansert kampsystem og en spennende karrieredel bør kunne holde både UFC-entusiaster og generelle tilhengere av slåssespill underholdt i lang tid. Det har noen mangler. Her finner du ikke det samme tempoet og umiddelbare spenningen som i Tekken og Street Fighter. Her må du jobbe litt før moroa begynner. Men om du orker det er det vel verdt en titt.
Les hele anmeldelsen hos Gamer.no her.

Virtual Tennis 2009
Genre: Sprotsspill.
Plattform: Xbox 360 (testet), PS3 (testet), Wii og PC.
Karakter: 6/10.
Oppsettet i Virtual Tennis 2009 er ikke vanskelig å forstå. Her skal du gjøre karriere som tennisspiller, noe som krever trening og oppbygning. Likevel blir det litt mye av det gode i lengden.


Spillet virker mer som en oppgradering av forgjengeren Virtual Tennis 3 enn en ren oppfølger. De store nyhetene uteblir og selve karrieremodusen går rett og slett for langsomt. Her må du spille mot veldig mange uintelligente avatarer før moroa begynner med stjernene. Flerspillermodusen trekker derimot opp.
Les hele anmeldelsen hos Gamer.no.
Prototype
Genre: Action.
Plattform: Xbox 360 (testet), PS3 og PC.
Karakter 9/10.
Til forskjell fra hva navnet tilsier er dette spillet svært gjennomarbeidet. I dette spillet spiller du i form av mutanten Alec Merce som er på jakt etter sannheten bak et virus spredd av det amerikanske militære. På veien må du spise andre mennesker, kaste deg ut fra helikoptre i høyder på 300 meter over bakken og spektakulært ta livet av både militære og andre mennesker.


Spillet er særs godt gjennomført og gir deg en følelse av å være mektig, veldig mektig. Dette spillet er rett og slett veldig gøy fra start til slutt. Du må holde deg i konstant bevegelse og både spill og historie er en storartet opplevelse. Spillet gir deg stor frihet så her kan du bruke mye tid på bare å leke deg. Spillets spinnville action gjør dette til en perle i spillsamlingen.
Les hele anmeldelsen av Prototype hos Gamer.no.

Les også hos Gamer.no:

Min første kjærlighet
Noen spill husker en bedre enn andre.
Ny Sam & Max neste uke
Sam & Max har fått lanseringsdato.
- Anmeldere gir blanke i Wii
EA-toppmener Nintendo får for lite oppmerksomhet.

Mer om
annonse