Nyhet

Slik ser hovedkvarterene til IT-gigantene ut

Vi var på sightseeing i Silicon Valley.

Side 1

Hardware.no/Silicon Valley: Da CES-messen i Las Vegas var ferdig i januar hadde vi et par dager til overs, før vi skulle dra hjemover igjen til Norge. Med tanke på at vi bare var et par steinkast fra teknologimekkaet verden kjenner som Silicon Valley, tok det ikke lang tid før vi hoppet i den nærmeste leiebilen og suste bortover den amerikanske ørkenen på jakt etter nerdehimmelen.

Som vi allerede har skrevet om tok vi turen innom flere av de største navnene i teknologibransjen. Vi fikk se hvordan de Google-ansatte jobbet og hvordan Nvidia lager skjermkortene sine, før vi slo oss løs i det største elektronikkvarehuset vi noen gang har sett.

Vi fikk desverre ikke besøkt absolutt alle de hellige stedene i Sillicon Valley, men vi fikk gjort det nest beste: Vi tok bilde av dem. Vi tok nemlig turen rundt om i hele Silicon Valley for å se hvor de ulike selskapene holdt til, og ble ganske overrasket da vi oppdaget hvor nærme de ulike selskapene faktisk var hverandre.

Under kan du se alle bildene vi knipset, og drømme deg bort til et sted hvor elektronikkbutikker er større en de fleste kjøpesentre i Norden, hvor gigantiske elektronikkselskaper kjemper om de beste plassene langs gatene, og hvor alle vet hva du snakker om når du snakker om nerdete teknologi.

Qualcomms kontorer i Santa Clara.
Intels kontorer i Santa Clara.
McAfees kontorer i Santa Clara.
Motorolas kontorer i Santa Clara.