Nyhet

Dette er ZTEs nye «rammeløse» mobiltelefon

Nubia Z11 er temmelig lekre saker.

Allerede i mai dukket det først opp rykter om en ny «rammeløs» mobiltelefon fra ZTE-eide Nubia, kalt Z11. I forbindelse med IFA-messen ble mobilen omsider offisielt avduket.

Som ventet har Nubia Z11 nesten ikke-eksisterende rammer, vel å merke på sidene. Rammen er laget av aluminium.

Skjermstørrelsen er på generøse 5,5 tommer, men på grunn av den smale rammen bedyrer Nubia at den vil føles omtrent like kompakt som en 5-tommer i hånden, noe som kanskje er en litt drøy påstand.

Nubia Z11.

Snapdragon 820

Oppløsningen er på 1920 x 1080 piksler, og skjermen kommer ikke uventet også med det nå vante, kurvede 2,5D-designet som en del toppmodeller er utstyrt med for tiden.

Nubia Z11 skilter ellers med den velkjente Snapdragon 820-brikken og 64 GB lagringsplass. Ellers er den meget velutstyrt på minnefronten, og kan fåes med helt opptil 6 GB internminne på den dyreste utgaven. Standardversjonen har 4 GB minne.

Kommer til Europa

Hovedkameraet leverer en oppløsning på 16 megapiksler og har optisk bildestabilisering, mens frontkameraet har 8 megapiksler. Batteriet er på 3000 mAh, og mobilen kommer ellers med USB Type-C-standarden.

Ytre dimensjoner er på 151,8 x 72,3 x 7,5 mm, mens vekten er 162 gram. Nubia Z11 leveres i de tre fargevariantene sølv, grå og gull. Telefonen skal bli tilgjengelig i Europe i løpet av denne måneden, men norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent.

ZTE lanserte flere telefoner på IFA-messen: Vi har tatt en prøverunde med den rimelige Axon 7 mini »

(Via Android Headlines)

Les også
Dette ble vinneren av ZTEs oppfinnelseskonkurranse
Les også
Nye ZTE Axon 7 mini skal ha super lyd
Les også
Dette er høydepunktene fra årets IFA-messe
Les også
ZTE vil ha din hjelp til å bygge sin neste mobiltelefon
annonse