Nyhet

Acers nye spillskjerm er svær, bred og buet

Predator Z35 har fått en velkommen overhaling.

Acer var ganske tidlig ute med spillrettede skjermer som både bød på det såkalte ultrabrede formatet og kurvet design da de lanserte sin modell Predator Z35 i 2015. Som blant andre AnandTech har snappet opp har denne skjermen nå fått en aldri så liten oppgradering.

Den nye skjermen, som Acer tilsynelatende ikke har laget allverdens med oppstuss om, har fått navnet Predator Z35P, så det er altså bare den siste bokstaven som skiller navnet fra originalen.

Acer Predator Z35P.

Høyere oppløsning

Z35P er som tidligere på 35 tommer, men denne gangen er oppløsningen jekket opp til noe mer respektable 3440 x 1440 piksler, der forgjengeren kun bød på 2560 x 1080 piksler. Panelet er fremdeles av typen VA.

Ellers er modellen altså nok en gang kurvet og ultrabred, som betyr at formatet er 21:9, og av de øvrige spesifikasjonene leverer skjermen en responstid på 4 millisekunder og lysstyrke på 300 nits. Oppdateringsfrekvensen er på 100 Hz, og kontrastforholdet er på 2500:1.

Spiller-appellen kommer i form av at skjermen tilbyr G-Sync-teknologien, i likhet med forgjengeren. Flimmerfri teknologi er også på plass, som skal gjøre skjermen behagelig å bruke over lengre tidsperioder før øyene merker belastningen. To høyttalere på 9 watt hver finner man også.

Hos Acer selv og på amerikanske Amazon har den nye skjermen en pris på 1100 dollar, cirka 9000 kroner, men norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent. Den forrige versjonen av Z35 koster for tiden cirka 7500 kroner i Norge, så det blir opptil enhver å avgjøre om prisforskjellen er verdt oppgraderingen.

AOC har også en heftig spillskjerm på gang »

Les også
ViewSonic slipper lynrask skjerm for spillerne
Les også
Hos Acer Spin 1 er kvalitet og budsjett ingen motsetning
Les også
AOCs nye spillskjerm er en lynrask råtass
Les også
Acer slipper syltynn spillbærbar med masse muskler
Les også
Asus' nye ROG-skjerm er toppet på alle punkter
Les også
AOC AG271QG: Kan denne ta rotta på de beste spillskjermene?
Les også
Acer lokker gamerne med 144 Hz i 4K
Les også
Acer vil være først ute med buet og ekstra bred IPS G-Sync-skjerm
annonse