Tek.no

Nyhet

Lynraskt bredbånd er blitt billigere

5 Apr 2011 06:00

Tidligere måtte du ut med 499 kroner i måneden for billigste inngang til NetComs lynraske 4G-nett. Oppå dette måtte du betale 490 kroner for USB-pennen som sørget for selve oppkoblingen.

Nå har NetCom skrudd ned prisen på abonnementet til 399 kroner. Navnet går også over fra Premium til Large.

Påsketilbud har operatøren også, og dermed betaler du 199 kroner for USB-pennen og halv månedspris i fire måneder fremover.

Øverste hylle

Large er imidlertid fortsatt ikke det heftigste abonnementet, og selv om 20 Mbps er en ganske frisk hastighet må du opp på øverste hylle for å få inntil 80 Mbps, som nettet er i stand til å tilby.

Abonnementet X-Large het før 4G, og her har prisen gått fra 699 i måneden til 499 i måneden. USB-pluggen koster 1 krone nå, som før, mens påsketilbudet innebærer fire måneder til halv pris også her. På begge 4G-abonnementene er datakvoten som før, altså henholdsvis 15 og 30 GB i måneden.

Billig for småbrukerne

Det aller billigste abonnementet operatøren tilbyr heter Small, og det er priset til 99 kroner per måned. USB-penn følger med til en krone når du binder deg for 12 måneder. Her må du imidlertid begrense deg til 1 GB nedlasting i måneden.

For deg som trives midt på skalaen har NetCom abonnementet Medium, med en månedspris på 249 kroner. Her gjelder påsketilbudet på halv pris i fire måneder, så du betaler 125 kroner i måneden den første tiden. En datakvote på 8 GB følger med.

Hva med Telenor?

Også Telenor har tilbud for tiden. I stedet for halv pris i fire måneder, får man her de tre første månedene helt gratis. For toppabonnementet får du imidlertid 2 GB lavere datakvote i måneden - her stopper det nemlig på 6 GB.

Telenor tilbyr foreløpig ikke 4G i Norge, så her er NetCom alene om beinet frem til neste år.

Les også:

(Kilde: pressemelding)

Les også
Mobilpanten rundt hjørnet
Les også
Vårrengjøring hos Tele2
Les også
Tele2 Sheriff billigst i Norge
annonse

Les også