Til hovedinnhold

Xperia-serien får snart Android 4

Se når din mobil blir oppdatert.

Sonys Xperia-modeller blir i løpet av de neste ukene oppgradert til Android 4.0, Ice Cream Sandwich. Det skriver Sony i et blogginnlegg.

De første telefonene som får oppgraderingen er Xperia Arc S, Xperia Neo V og Xperia Ray. Oppdateringen starter i midten av april og fortsetter i 4-6 uker, før alle telefoner er oppdatert.

Deretter vil Xperia Arc, Xperia Play, Xperia Neo, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Active og Sony Ericsson Live med Walkman bli oppdatert. Eiere av disse telefonene vil imidlertid måtte vente til slutten av mai eller begynnelsen av juni, før oppdateringen er klar.

Oppdateringen vil bli rullet ut gradvis, og vil ifølge Sony kun bli tilgjengelig for nedlasting via PC Companion-programvaren for Windows eller Bridge for Mac. Det vil ikke være mulig å oppdatere "over the air", og du vil ikke få beskjed på telefonen om å oppdatere. Dette er ifølge Sony fordi oppdateringen er såpass stor og omfattende, og gir såpass mange nye funksjoner til telefonen, at de ønsker at brukerne skal sette seg inn i hva oppdateringen innebærer før de selv tar stilling til når og om de vil oppdatere.

(Kilde: Sony Xperia Product Blog)

annonse