Nyhet

MSI kommer med egne spill-hovedkort

Bedre og raskere komponenter skal friste spillere.

Micro-Star International, populært kjent som bare MSI, skal spisse profilen for sine mer påkostede hovedkort. Det gjør de ved å lage en helt ny serie myntet på gamere – i samme bane som Asus' ROG (Republic of Gamers)- og ASRocks Fatal1ty-produkter.

Den nye hovedkortserien skal enkelt og greit kjennes under bokstaven G – akkurat som MSIs familie av spillbærbare.

Smågodt for spillere

Foto: MSI
Foto: MSI

Foruten ekstra vekt på design og kvalitet, vil hovedkort i G-serien også ha komponenter som kan gi hardbarka spillere en liten fordel. For eksempel skal hovedkortene utstyres med Atheros Killer E2205 Gigabit Ethernet fra Qualcomm – en nettverksløsning som kan settes til å prioritere spillrelatert trafikk, noe som i teorien kan gi en jevnere spillopplevelse på nett.

– Vi er virkelig glad for å kunne samarbeide med Qualcomm om å implementere deres unike teknologi på våre snart annonserte spillhovedkort. Dette setter MSI i førersetet for spillhovedkort, med en balansert produktlinje som dekker alle kritiske prispunkter for gamere, sa Ted Hung, visepresident i MSIs hovedkortavdeling.

En annen ting som blir nevnt er PS/2- og USB-portene med opp til 1000 Hz polling-rate. Med den rette spillmusa kan komme ned i en responstid på ett millisekund. Om ikke annet får du noe å skryte av til naboen.

Foto: MSI

MSI vil etter alt å dømme trekke sløret av G-serien under årets CeBIT-messe, som starter 5. mars.

Skal du ha ny PC?
Her er våre hovedkort-anbefalinger »

Kilde: XbitLabs

Les også
MSI slipper rå alt-i-ett-PC for spillere
Les også
Dette hovedkortet er det første av sitt slag
Les også
Med dette kan du bygge din egen Mac
Les også
Intel dropper hovedkort – i år
Les også
Intel vil ha sokler i «overskuelig fremtid»
annonse