Til hovedinnhold

Ny oppgradering til Iphone 3G

Kun en drøy måned etter at Apple slapp sin nye Iphone 3G, og 2.0-versjonen av programvaren har de kommet med oppgradering nummer to. I natt ble 2.0.2-versjonen av programvaren sluppet og kan lastes ned gratis vis Itunes.

Fikser ikke 3G
Som vanlig når noe kan forbinde Apple med et minste snev av negativt fokus nekter selskapet å uttale seg om saken. Det er bare nevnt at det er en oppgradering som fikser diverse feil.
Hvilke problemer som er fikset er derimot ikke kjent, bortsett fra at flere brukere hevder at 3G-problemene fortsatt er tilstede. Det betyr at de som håper på en oppgradering som fikser disse problemene ser ut til å måtte vente til 2.1-oppdateringen som skal dukke opp i september.
Noen brukere nevner imidlertid at nettsurfing skal gå litt raskere, mens forsinkelser mens man skriver skal bli redusert.

Fortsatt Mobileme-problemer
Samtidig er det klart at Apple fortsatt sliter med Mobileme. Denne tjenesten tok over for .Mac i juli og skulle bli stedet som ga Exchange til vanlige folk, med synkronisering av bilder, kontakter, mail og annet innhold mellom Mac, PC og Iphone. Tjenesten har imidlertid hatt store problemer med oppetid og svindelforsøk den siste måneden.
Dette fikk Apple til å sende ut en beklagelsesmail og gi brukerne 30 dager gratis abonnement. Nå har selskapet sett seg nødt til å sende ut nok en mail, og denne gangen har de gitt brukerne 60 dager gratis abonnement, skriver Gizmodo.

Mer om
annonse