Tek.no

Nyhet

«Verdens raskeste mobiltastatur» har fått en overhaling

Fleksy vil sjarmere brukere med flere fargerike temaer.

Fleksy
24 Okt 2015 20:06

Allerede i 2013 skrev vi om «Fleksy», det virtuelle mobiltastaturet som har en unik evne til å rette på slurvete skriving. Som blant andre Android Authority melder har den nyttige appikasjonen nå få en aldri så liten overhaling.

Fleksy har nemlig kommet i en ny versjon som gir brukerne flere muligheter til å konfigurere utseendet til den nyttige tastatur-applikasjonen. Den nye funksjonen heter «Theme Builder».

Lag enda mer fargerike grensesnitt

Theme Builder lar deg endre på overflate-teksturen og fargetemaet til Fleksy på mange ulike måter, slik at du kan slippe kreativiteten løs og lage et grensesnitt som passer dine egne preferanser.

Det nye verktøyet skal være svært enkelt i bruk, og lar deg også kjapt dele verkene dine med venner og bekjente som også er i besittelse av Fleksy-appen.

«Verdens raskeste» mobiltastatur

Fleksy har høstet mye positiv omtale siden lanseringen for noen år siden, også av Tek-no. Tastatur-applikasjonen er i stand til å forutse og korrigere med høy presisjon det som brukeren er i ferd med å skrive, selv med mange bommerter underveis.

Disse egenskapene gjorde at appen faktisk satte Guiness-rekord for raskeste skriving på en mobil berøringsskjerm i fjor. Appen, som du kan lese mer om på hjemmesiden, finnes både til Android og iOS, og i fjor sommer fikk appen også støtte for norsk.

Har du mer behov for et «ekte» tastatur til PC-en? SteelSeries' nye mekaniske tastatur har heftige egenskaper »

Les også
Med denne appen kan du «se» radiobølgene rundt deg
Les også
SteelSeries Apex M800: Dette mekaniske disco-tastaturet kan «alt»
Les også
Nå skjønner det geniale tastaturet norsk
Les også
Nå kan du snart bytte skjermtastatur på iPhone
Les også
Fleksy tar opp kampen med iOS-tastaturet
annonse