Til hovedinnhold

«Verdens raskeste mobiltastatur» har fått en overhaling

Fleksy vil sjarmere brukere med flere fargerike temaer.

Allerede i 2013 skrev vi om «Fleksy», det virtuelle mobiltastaturet som har en unik evne til å rette på slurvete skriving. Som blant andre Android Authority melder har den nyttige appikasjonen nå få en aldri så liten overhaling.

Fleksy har nemlig kommet i en ny versjon som gir brukerne flere muligheter til å konfigurere utseendet til den nyttige tastatur-applikasjonen. Den nye funksjonen heter «Theme Builder».

Lag enda mer fargerike grensesnitt

Theme Builder lar deg endre på overflate-teksturen og fargetemaet til Fleksy på mange ulike måter, slik at du kan slippe kreativiteten løs og lage et grensesnitt som passer dine egne preferanser.

Foto: Fleksy

Det nye verktøyet skal være svært enkelt i bruk, og lar deg også kjapt dele verkene dine med venner og bekjente som også er i besittelse av Fleksy-appen.

«Verdens raskeste» mobiltastatur

Fleksy har høstet mye positiv omtale siden lanseringen for noen år siden, også av Tek-no. Tastatur-applikasjonen er i stand til å forutse og korrigere med høy presisjon det som brukeren er i ferd med å skrive, selv med mange bommerter underveis.

Disse egenskapene gjorde at appen faktisk satte Guiness-rekord for raskeste skriving på en mobil berøringsskjerm i fjor. Appen, som du kan lese mer om på hjemmesiden, finnes både til Android og iOS, og i fjor sommer fikk appen også støtte for norsk.

Har du mer behov for et «ekte» tastatur til PC-en? SteelSeries' nye mekaniske tastatur har heftige egenskaper »

Les også
Med denne appen kan du «se» radiobølgene rundt deg
Les også
SteelSeries Apex M800: Dette mekaniske disco-tastaturet kan «alt»
Les også
Nå skjønner det geniale tastaturet norsk
Les også
Nå kan du snart bytte skjermtastatur på iPhone
Les også
Fleksy tar opp kampen med iOS-tastaturet
annonse