Til hovedinnhold

Iriver viser frem 2008-modellene

Årets forbrukerelektronikkmesse i Las Vegas, CES, har stått i Irivers tegn – den spennende koreanske produsenten har daglig gjennom hele arrangementet vist fram én eller flere nye produkter - tilsammen fem spillere.

Iriver Volcano finnes i et utvalg pastellfarger

Iriver Volcano – prisgunstig og stilfull knøtt

Volcano er spilleren som skal ta opp kampen med iPod Shuffle og Creative Zen Stone (Plus). Nyheten skal være brukervennlig, med en liten én-tommers OLED-skjerm, USB-plugg, og vil finnes i et bredt fargeutvalg.

Ved siden av å kunne spille musikk har den også FM-radio og diktafon på plass. Batteriet er oppladbart, men med en ukjent levetid.

Iriver Volcano vil komme i kapasitetene 1, 2, 4 og 8 GB, og skal ifølge produsenten prises "konkurransedyktig".

Iriver Homme er svært slank

Iriver Homme – stilren eleganse

Dette er en designspiller som plasserer seg i mikrosegmentet. Formfaktoren er svært slank og blank, og Homme skal komme i sort, sølv og brun.

Også Homme har en innebygget USB-pinne, og oppladbart batteri.

En liten OLED-skjerm er på plass, med det er foreløpig uvisst om spilleren er utstyrt med FM-radio eller diktafon. Homme vil finnes i kapasitetene 1, 2, 4 og 8 GB.

Iriver Lplayer – Liten og minimalistisk Clix-slektning

Lplayer domineres av en skjerm på hele forsiden, rammet inn i en valgfri pastellfarge. Nyheten bygger videre på Irivers velutprøvde grensesnitt, D-click, som vil si at du trykker på kantene av skjermen for å navigere deg rundt.

Skjermen er en to-tommers LCD, og skal fungere fint til titting på både video og bilder. Lplayer skal også ha en enkel tekstframviser i tillegg til FM-radio og diktafon.

Det oppladbare batteriet skal holde til 24 timers lydavspilling eller 5 timer med video.

Lplayer vil i første omgang komme i kapasitetene 2, 4 og 8 GB, og skal koste mellom 1000 og 2000 kroner, alt etter kapasiteten.

Iriver E100 har et minimalistisk ytre

Iriver E100 – stor skjerm og utvidbart minne

Nyheten E100 vil konkurrere direkte med blant annet Creative Zen, da de to spillerne er nokså likt spesifiserte.

Med sin 2,4-tommers LCD-skjerm, skal E100 fungere fint til både video, bilder og til og med flashspill.

E100 har også diktafon og FM-radio under panseret. Nyheten vil komme med kapasiteter på 4, 8 og 16 GB, og den kan utvides ytterligere ved hjelp av et microSD-kort.

Om du ønsker å dele musikken med dine omgivelser er dette også mulig med den innebygde stereo-høyttaleren. Batteriet er oppladbart, men levetiden er foreløpig ukjent.

Iriver Spinn har et ytre av børstet metall

Iriver Spinn – på banen med nyutviklet grensesnitt

Dette er en spennende enhet, som trer inn i markedet for bærbare mediespillere. Blant annet har den en høyoppløslig (480x372) 3,2-tommers skjerm av den spesielt kontrastfulle og strømsparende teknologien AMOLED. Med denne skal Spinn være godt rustet for visning av video, bilder og flashspill.

Videre skal den benytte seg av et nyutviklet grensesnitt med navn Spinn, uten at dette utdypes videre.

Spinn skal også sitte inne med Bluetooth, som åpner for trådløs overføring av filer og ledningsfrie hodesett. Batteriet er oppladbart, men levetiden er ukjent.

Spinn kommer i flere forskjellige farger, og skal leveres med kapasiteter på 4, 8 og 16 GB. Nyheten skal også komme i flere forskjellige farger.

(Kilde: Iriver)

Les også
Ny batterikonge fra Iriver
Les også
Iriver Spinn
Les også
Samsung P2
Les også
Iriver lanserer Windows-spiller
Les også
Samsung viser fram nye MP3-spillere
Les også
Motorola lanserer lomme-TV
Les også
Ny mp3-spiller med hissig forsterker
Les også
Nå kommer Iriver-mobilen
Les også
Nye Iriver-spillere i butikkene
Les også
Cowon iAudio D2
Les også
Møt irivers 2007-modeller
annonse