Tek.no

Nyhet

Playboy til Playstation

Dan Hætta
24 Apr 2005 12:03

Alle eiere av Sonys transportable PSP-spillekonsol skal nå kunne ta mannfolkbladet Playboy med i lommen, og hvis det er ønskelig så kan man det helt uten å ta med artiklene.

Først ute med film
Playboy online tilbyr nå nedlasting av filmer og bilder fra sine hjemmesider og direkte til PSP konsollen. Filmen er spesiallaget for den lille, men brede skjermen spillkonsollen har.

Abonnerer man på Playboy Online kan man laste end ekstra pikant innhold. Playboy har produsert en erotisk science fiction-film med modellen Amy Cooper i hovedrollen. Denne skal være den første i rekken av filmer som er produsert spesielt for spillekonsollen.

Med dette har Playboy tatt innersvingen på Sony. Sony Pictures har for lengst annonsert at de skal lage filmer som er spesialtilpasset PSP-formatet, men må se seg slått av Playboy på dette feltet. Når Sony Pictures presenterer de første filmene til spillkonsollen er i skrivende stund ikke klart.

Men det kan være at det kommer mer video til PSP om ikke så lenge, dette siden Nero har annonsert at Nero Recode 2 vil støtte Sony PSP. Dermed blir omformatering av video til spillekonsollen en enkel operasjon. Brukere av Nero 6 vil kunne oppgradere gratis til den nye versjonen.

Denne typen tjenester kan skaffe Sony et helt nytt marked for spillkonsoller. Nå er det ikke så sikkert at far i huset skal kjøpe PSP til sønnen i huset. Spørsmålet er kanskje om far i huset har kjøpt spillkonsoller til noen andre enn til seg selv.

(Kilde: Playboy)

Les også
Pengespill blir bærbart
Les også
Hør britisk radio
Les også
Playboy inntar mobilen
annonse

Les også