Nyhet

Kjøp Spotify i kiosken

Systemet som skal la kunder kjøpe reklamefri tilgang til Spotify over disk er allerede i drift i Sverige. Svenske kunder kan stikke innom en Pressbyrån eller 7-Eleven og kjøpe et abonnement på 1, 3, 6 eller 12 måneder. Spotify ønsker med dette å nå kunder som ønsker å betale kontant og kunder som ønsker å gi bort et Spotify-abonnement i gave.

Spotify over disk fungerer på samme måte som kontantkortordningen vi kjenner fra mobilverdenen. Når man betaler over disk får man en kvittering med en unik kode som man senere taster inn på nettstedet til Spotify for å aktivere abonnementet.

Spotify melder at den nye ordningen bare er den første av en rekke nye betalingsmåter som skal lanseres i nærmeste fremtid, og ønsker med dette å gjøre det enklest mulig å abonnere på deres tjenester.

Også her i Norge skal vi etter hvert kunne nyte godt av Spotify over disk. Noen lanseringsdato er enda ikke oppgitt men det ønskes at tjenesten skal være på plass før jul. Etter lansering skal det være mulig å kjøpe Spotify-abonnement på Narvesen, 7-Eleven og Shell.

(Kilde: Stavanger Aftenblad)

Les også
Oxford University forbyr Spotify
Les også
Google med ny musikktjeneste?
Les også
Spotify kan nå brukes uten nett
Les også
Itunes 9 lansert
Les også
Spotify banker Itunes
Les også
Spotify med videoreklame
Les også
Spotify med høyere kvalitet
Les også
Samarbeider med Spotify
Les også
Spotify ved ny milepæl
annonse