Tek.no

Nyhet

Gratis mobil-e-post

2 Aug 2005 21:27

Når man er på farten og ikke alltid har PC tilgjengelig, kunne det vært snedig å ha en e-post adresse direkte til mobilen.

Det norske selskapet Intele har nå lansert tjenesten mob.no, som er en gratis e-post-tjeneste for alle med mobilabonnement i Norge.

Dette vil si at du allerede har en mob.no-adresse. Hvis mobilnummeret ditt er 123 45 678, er din mob.no-adresse 12345678@mob.no.

E-posten din kan du lese på nettsidene til mob.no. Du har imidlertid mulighet til å bestille SMS-varsling. Når noen har sendt deg en e-post, får du da en tekstmelding på mobiltelefonen som forteller deg dette. Deretter kan du lese mailen enten via WAP eller ved å logge inn på nettsidene til mob.no.

Å benytte mob.no-adressen din koster deg ingen ting. Du må imidlertid ut med noen øre til operatøren din for e-posten du velger å lese via WAP.

For tre kroner kan du også velge å få videresendt all e-post til mob.no-nummeret ditt til en vanlig e-post-adresse.

All e-post som sendes mellom avsender og mottaker skal være strengt bevoktet av filtre for både virus og søppelpost.

For å forhindre at du skal ruinere deg selv på å lese e-post via WAP, kan du stille inn tjenesten slik at den automatisk konverterer e-posten du får til ren tekst.

5 MB lagringsplass
Sammen med e-posten har du også 5 MB gratis lagringsplass. Hvis du ønsker mer, kan dette bestilles mot en engangsavgift.

En lengre testperiode av tjenesten er nå over. Allerede før den ble lansert offentlig har flere tusen mobilabonnenter ifølge Pressbox aktivert sine e-post-kontoer.

Vi kommer tilbake med en test av Inteles e-post-tjeneste senere denne uken.

(Kilde: Pressbox, Intele, digi.no)

annonse