Til hovedinnhold

Slik ser «Nye Facebook» ut

De første brukerne har fått tilgang.

Slik ser det nye Facebook-designet ut.
Facebook
Niklas Plikk

Facebook er i ferd med å rulle ut et helt nytt design for nettsiden sin.

Designendringen skal ha vært varslet en stund, men det er først nå de første brukerne har fått invitasjon til å teste den nye siden.

Ikke alle har tilgang

Den nye versjonen av Facebook skal fortsatt være i testfasen, hvor bare en liten andel av brukerne har fått opp et varsel på nettsiden som inviterer dem til å prøve den ut. Selskapet selv går så langt som å kalle det nye designet «Nye Facebook».

Det har fortsatt ikke blitt vist så mange bilder av det nye designet, men Cnet, som skal ha sett den nye nettsiden, beskriver den som mindre rotete og at fargene har blitt lysere enn før.

Nettstedet skriver også at nye Facebook vil ha støtte for nattmodus, som naturligvis vil gjøre bakgrunnen og elementene på siden mørke. Selskapet har allerede implementert dette på både Instagram- og Messenger-appen.

Kommer før våren

Brukerne som har blitt invitert inn av Facebook kan gi tilbakemeldinger på konkrete ting de mener bør forbedres, slik som hvordan annonser vises eller hvordan bilder blir vist frem. Cnet skriver at det nye designet er ment å bli lansert i stor skala før våren.

annonse