HTC lanserer ny Touch-serie

Slik ser den ut, skal vi tro ryktene.

Det er duket for en real oppdatering av Touch-serien fra HTC neste uke.

Det er allerede kjent at HTC skal slippe nye telefoner 6. mai. I forkant av lanseringen har det dukket opp bilder og spesifikasjoner på en rekke nye modeller, blant annet det som skal være en HTC-telefon med kodenavn Diamond.

Les også:
Er dette HTCs nye råtass? »
"Iphone-skjerm" i HTCs neste? »
Er dette HTCs nye telefoner? »
HTCs Android-telefon rett om hjørnet? »

Bekrefter Touch Diamond

Nå har Cheng Hui-ming, en av sjefene i HTC, bekreftet overfor Taipei Times at Diamond skal lanseres tidlig i mai. Han beskriver telefonen som det viktigste produktet for HTC i år. Videre sier Cheng at de er sikre på å få store avtaler med operatørene på grunn av denne telefonen.

Det forventes ifølge Brighthand.com at telefonen skal hete HTC Touch Diamond, og at den er en direkte oppfølger til den opprinnelige HTC Touch.

Touch Pro?

Det forventes også at HTC vil lansere en modell som hittil har gått under kodenavnet Raphael. Denne skal være spesifisert som Diamond, men også inkludere et utskyvbart fulltastatur som kan brukes i landskapsmodus. Telefonen skal ifølge ryktene hete Touch Pro.

I tillegg skal det komme en telefon som heter Touch Dual Pro, som skal være en oppfølger til den eksisterende Touch Dual. Denne vil trolig også være spesifisert som Touch Diamond, men ha et utskyvbart nummertastatur i tillegg.

Om disse telefonene faktisk lanseres 6. mai gjenstår å se, men HTC har ikke for vane å holde altfor tett på hemmelighetene.

(Kilde: Brighthand.com, Taipeitimes.com, Pocketpcthoughts.com)

Les også
Er dette HTCs nye råtass?
Les også
Kan ha kopiert Iphone-skjermen
Les også
Nokias Iphone-utfordrer ute av skapet
annonse