Verdens tøffeste Samsung i salg

På baksiden sitter et VGA-kamera.

Nå får du kjøpt Samsungs nye tøffing, Samsung M110. Denne telefonen er laget for å tåle både en vannsprut og en trøkk, og burde dermed være et etterspurt produkt her i Norden.

Etter at Siemens Mobile gikk konkurs har det vært få telefoner som tåler juling å få kjøpt. Heldigvis har Samsung bestemt seg for å fylle hullet. M110 ble lansert i desember i fjor, og har nå funnet veien til butikkene.

Sjekk også:
Beste pris på M110 uten abonnement »
Beste pris på M110 med abonnement »
Sjekk spesifikasjonene »
Her er Samsungs nye tøffing »

Gummiert

Telefonen har et deksel som består av mye gummi, slik at den er motstandsdyktig mot slag. Dette sørger også for at dekselet ikke blir så fort oppripet og stygt. Batteriet på telefonen låses fast, slik at det ikke faller ut dersom telefonen skulle få seg en tur i bakken.

Samsung har også beskyttet skjermen med herdet glass, noe som gjør det vanskelig å knuse selve skjermen. Alle åpninger i telefonen er ellers beskyttet med gummipropper.

I likhet med den ultratøffe Sonim XP1 er M110 IP54-sertifisert. Det betyr at Samsung lover at den tåler både vannsprut og små partikler.

Få funksjoner

Utover at telefonen tåler en smell er det ikke allverden å vise til av tekniske spesifikasjoner. Her får du kun GPRS, Bluetooth og trebåndsstøtte. Kameraet har kun 0,3 megapikslers oppløsning, noe som er forholdsvis uvanlig nå til dags.

Den tynne spesifikasjonslisten har imidlertid den hyggelige konsekvensen at prisen blir lav. Skal du ha en M110 må du ut med 1200 kroner i de billigste nettbutikkene, noe som er langt billigere enn Sonim XP1.

Hvorvidt M110 er like motstandsdyktig mot juling som XP1 gjenstår å se. Vi går løs på M110 så snart som mulig.

Venter du på andre telefoner? I lanseringsguiden kan du sjekke når M110 og andre modeller dukker opp i butkkene.

Les også
Samsung M110: Telefonen som tåler juling
Les også
Nokia lanserer ny Wi-fi-mobil
Les også
Mobilene som duger på fjellet
Les også
Z770i er i butikkene
Les også
Samsung F110 "Micoach"
annonse