Krever 10 000 kr for Samsungs nettbrett

Vil du være helt sikker på at du får tak i et eksemplar av Samsung Galaxy Tab når den kommer til Norge, kan du registrere bestillingen din hos Telenor allerede nå.

Les også: SNIKTITT: Samsung Galaxy Tab
Les også: Her er oktober-mobilene

Det følger imidlertid med noen aldri så små betingelser. Surfebrettet må kjøpes med abonnementet Frihet, samt Mobilt Bredbånd Dag & Natt.

I en e-post skriver Telenor at de ønsker at kundene skal ha forutsigbare kostnader, i tillegg til at surfing vil være en viktig del av Galaxy Tab.

Prisen blir riktig nok nokså forutsigbar, men også nokså høy. Den 12 måneders abonnementsavtalen og bindingstillegget og surfebrettet selv, vil nemlig koste deg hele 9966 kroner det første året. Summen er delt opp i 3990 for brettet og 5976 i abonnementsutgifter.

Inkludert i denne prisen får du 6 GB data hver måned, én gratis samtale med support-tjenesten Telenoreksperten, pluss mulighet til å koble deg til Telenors Trådløse Soner rundt omkring i det ganske land.

Galaxy Tab er for øvrig ventet inn i mange nettbutikker denne måneden, hvor du kan få kjøpt den uten abonnement, for rundt 6500. Vær imidlertid obs på at du trenger et abonnement hvis du vil ha muligheten til å surfe utenfor trådløse soner.

(Kilde: Telenor)

Les også
Her er Norges billigste operatører
Les også
Neste Ipad kan komme i juni
Les også
- Ipad vil lede frem til 2013
Les også
Operatørlås og bindingstid
annonse