Tek.no

Nyhet

F-Secure Online Backup blir enklere

1 Sept 2010 16:15

Sikkerhetsselskapet F-Secure har nå lansert en ny versjon av tjenesten F-Secure Online Backup. Dette er en tjeneste som kan brukes til å lagre sikkerhetskopier på internett. Den oppdaterte versjonen skal ifølge en pressemelding være mer brukervennlig enn tidligere versjoner. Det er foretatt en del endringer i innstillingene som skal gjøre det enklere å sikkerhetskopiere filer

Videre har tjenesten fått en ny funksjon som ifølge F-Secure skal gjøre det enkelt å dele bilder, videoer og andre filer med andre brukere.

Som en nettbasert tjeneste gir F-Secure Online Backup tilgang til sikkerhetskopierte filer uansett hvor brukeren befinner deg, så lenge vedkommende har tilgang til internett.

Ubegrenset lagringsplass

Den nye versjonen av F-Secure Online Backup er nå tilgjengelig på f-secure.com. For 59,90 euro (rundt 480 NOK) per år får du ubegrenset lagringsplass for filene dine. F-Secure Online Backup støtter Windows XP, Vista og Windows 7, pluss Mac OS 10.4, 10.5 og 10.6. Eksisterende F-Secure Backup-kunder skal få en oppdatert versjon automatisk i løpet av de nærmeste ukene.

Prøv gratis

F-Secure tilbyr også en versjon med 2 GB lagring som en gratis 90 dagers tjeneste fra f-secure.com.

Les også:

(Kilde: F-Secure)

Les også
Nettbasert løsning for bedrifter
Les også
Acronis True Image oppgraderes
Les også
Norton 2011 lansert
Les også
Autooppdatering av programmer
Les også
Mozy 2.0 lansert
Les også
Gjenopprett sikkerhetskopier fra XP
Les også
Paragon Backup i ny versjon
annonse

Les også