Doro lanserer fem nye

Doro Phoneeasy 345
Doro Phoneeasy 410gsm

Doro er en av svært få som har laget mobiltelefoner som er spesielt rettet mot eldre som har et større behov for enkle og tydelige funksjoner. Selskapet har opplevd suksess, og har vunnet flere priser for sine enkle telefoner.

Nå lanserer selskapet fem nye telefoner i samme klasse. Ingen av mobilene har noen avanserte funksjoner, men er rett og slett laget for å være enkle til grunnleggende bruk.

– Vi har bygget videre på de eksisterende Doro-mobilene, og tatt høyde for resultater i tester, sier Frode Gretland, salgssjef i Doro Norge, til Amobil.

De fem nye telefonene heter Phoneeasy 338gsm, 342gsm, 345gsm, 410gsm og Handleplus 334gsm. Alle telefonene skal være enkle i bruk, og Handleplus 334gsm skal være spesielt enkel for eldre som vil ha det ekstra brukervennlig. Her er tastene store, og telefonen er stor og lett å holde. Phoneeasy 345 har fått innebygget lommelykt. 

Første kamskjellsmobil

Phoneeasy 410gsm, er selskapets første kamskjellstelefon. Ifølge selskapet har slike telefoner vært etterspurt av mange eldre som synes utseendet er vel så viktig som brukervennligheten. Ved at du bare åpner telefonen for å ta imot en telefonsamtale og i tillegg slipper tastelås, er den også ekstra enkel å bruke.

Denne telefonen har også en stor skjerm, og en grei finesse er at du kan motta MMS-meldinger. På den måten kan du sende bilder til bestemor når du er på ferie. 

Alle de nye telefonene støtter høreapparater, og 345gsm og kamskjellstelefonen 410gsm har i tillegg støtte for Bluetooth. Enkelte høreapparater kan nemlig kobles til mobilen ved hjelp av denne trådløse tilkoblingen.

Hvis alt går etter planen, kommer mobilene på markedet:

  • 338gsm og 345gsm: I slutten av mars
  • 342gsm: I slutten av april
  • 334gsm: I slutten av mai
  • 410gsm: I månedsskiftet mai-juni

(Kilde: pressemelding)

Les også
Mobilen som kan sende SMS
Les også
– Gi meg ''store'' taster!
Les også
Bestemor-mobilen får konkurranse
annonse