Tek.no

Nyhet

Sony Ericssons nye Xperia-mobil er "i salg"

22 Juli 2009 12:37

Det kan se ut til at Sony Ericssons neste telefon i Xperia-serien er avslørt. Nettbutikken Xpansys selger nemlig nå en telefon kalt Xperia X3, skriver GSM Arena.

I tillegg til bilde av telefonen, som på ryktebørsen hadde navnet Rachel, har Expansys også lagt ut X3s spesifikasjoner.

X3 har en fire tommer stor skjerm med en oppløsning på 800 x 400 piksler. Kameraet kan ta åtte megapikslers bilder og har bildestabilisator, LED-blits, ansiktsgjenkjenning og smilgjenkjenning.

Android

Det mest interessante med Xperia X3 er likevel operativsystemet, som skal være Android. Dette blir den aller første mobiltelefonen fra Sony Ericsson med dette operativsystemet.

Du kan lese mer om Android i vår test av HTC Magic »

Den nye telefonen skal ha "alt" av teknologier for mobilnettet, som super-3G og Edge. I tillegg har du Wi-fi for surfing innen trådløse soner. Går du deg bort, kan du finne veien hjem ved hjelp av telefonens A-GPS.

3,5 millimeters-utgang skal være på plass, samt mini-USB for filoverføring til og fra PC.

Ingen av opplysningene er foreløpig bekreftet av Sony Ericsson. Xpansys har foreløpig ingen eksemplarer av telefonen på lager, men det er mulighet for å forhåndsbestille om man ønsker det.

(Kilde: GSM Arena, Expansys)

Les også
Lanserer Sony Ericsson i morgen?
Les også
Nye bilder av Xperia X2
Les også
Xperia X2-spesifikasjoner er lekket
annonse

Les også