Til hovedinnhold

Ny spilltelefon fra Sony Ericsson

Sony Ericsson lanserte den nye spillmobilen Yari i dag. I pressemeldingen skiver selskapet at du nå kan glemme tastene, og heller styre spill ved å gjøre håndbevegelser foran skjermen.

I likhet med Sony Ericsson F305 kommer Yari med en rekke forhåndsinstallerte spill. Det er både spill som du styrer med taster på vanlig måte og spill som kan spilles med håndbevegelser.

Egen spillmeny

I hvilemodus er det en egen spillmeny hvor du kan velge hvilket spill du vil starte. Telefonen har også egne spilltaster.

Utover dette er Yari også en godt spesifisert telefon. Den har et kamera med fem megapiksler og autofokus. Skjermen måler 2,4 tommer og har 240 x 320 pikslers oppløsning.

Super-3G og GPS

På kommunikasjonssiden finner vi super-3G og Edge. Telefonen har også Wi-fi, Bluetooth og USB. I likhet med de andre telefonene som ble lanserte i dag stiller også Yari med GPS.

Du kan selvsagt spille musikk på telefonen, og du lagrer låtene på det medfølgende minnekortet på 1 GB. Dette er av typen Micro-SD.

Yari er ellers en skyvetelefon med en tykkelse på 1,57 cm. Den veier 115 gram, og burde ikke ta opp så mye plass i lomma.

Alt i alt kan Yari beskrives som en oppdatert F305 med større skjerm. Telefonen kommer i salg i løpet av fjerde kvartal. Prisen er i skrivende stund ikke kjent.

(Kilde: Pressemelding)

annonse