Nyhet

Enklere med AVCHD

Premiere Pro CS3 nå med støtte for AVCHD.

Premiere Pro-brukere med eldre versjoner kan heretter puste lettet ut, for nå kan AVCHD-opptak importeres og redigeres på en enklere måte. Kinesiske Moyea Software har kommet med et plug-in for Adobe Premiere Pro CS3 og eldre versjoner som forenkler arbeidsflyten med det lettere trøblete videoformatet AVCHD.

Det var først i CS4 at Adobe Premiere Pro støttet AVCHD. De uheldige stakkarene som satt med CS3 eller eldre måtte dermed enten oppdatere eller forkaste drømmen om å kjøpe inn et AVCHD-kamera.

Moyea Importer er løsningen. Etter installasjon er det bare å fyre opp Premiere Pro, og vips så kan AVCHD og mange andre filtyper importeres på vanlig måte uten å måtte ty til konvertering. Det støtter også det meste som finnes av FLV (Flash) video, noe som også gjør dette plug-inet til et nyttig verktøy for CS4.

- Noen Premiere Pro-brukere ønsker å importere videofiler direkte til tidslinjen, noe de ikke får gjort med den integrerte filbrowseren på eldre modeller fordi mange filformater ikke støttes. En løsning er å benytte et konverteringsprogrammer, men med Moyea Importer kan du importere direkte uten å konvertere filene, og det har støtte for de fleste filer, sier Pipu, en av utviklerne fra Moyea til selskapets egen nettside.

Filer som støttes med Moyea Importer:

FLV video med codec som H.264/AVC, H263, Nellymoser, PCM, MP3, AAC
RealPlayer video i RM, RMVB format
VOB video
MPG video
DAT video
AVCHD video i MTS, M2TS format
HD video i M2T, MKV, TS, TP format
TiVo video

Moyea Importer kan kjøpes på www.moyea.com for 69,95 dollar.

annonse